Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mikrofon #88186 üzenetére

    Köszi a választ!
    Ezek szerint akkor valóban a neked való box pl az Nvidia. Vagy Popcorn és tsai.
    Én mégsem vagyok jó példa, mert az elején én eléggé a droid mellé álltam, és most sem vagyok teljesen kibékülve a CE-vel, sok mindent nem találok jónak, logikusnak és valóban túl macerás tud lenni. De engem érdekel, azért csinálom. Az viszont nem igaz hogy van android amit csak kiveszünk és jó. Ott is kell appokat telepíteni, beállítani ( droidos kodi ugyanaz tulajdonképpen mint a CE, ha itt nem megy sokszor ott sem)
    A hűtés szerintem túlmisztifikált, aki nem nézi a hőfokot csak használja a boxot, azoknak semmi bajuk.
    Ennek ellenére hogy sok minden nem tetszik a CE-ben ( kodiban) még akkor is ezt tartom most a legjobb alternatívának ár/teljesítményben. Ha be van állítva és nem akarunk túl sok extrát csak pl lejátszani, akkor ennyiért ilyen minőség biztosan nincs. És lehet hogy 5x annyiért sincs. Én soha nem szerettem a túl készen kapott eszközöket, tetszik ha kell kicsit piszkálni, valahogy jobban sajátomnak érzem úgy.
    A youtube tényleg nem valami fényes, de ez van. Én sok mindent megreformálnék a rendszerben ha rajtam múlna. ( a beállításokról nem is beszélve)
    Kérdezni pedig kell, de azt még akár egy tv-nél is, egy normális eszközön sok extra van, nem tudhat rögtön mindent egy felhasználó. Ugyanígy egy HM erősítő is, stb.
    De a Coreelec a sok kis hülyeség mellett ( akár Libreelec is) azért stabilan hoz egy folyamatos jó minőséget alapdolgokra. Szinte mindent lejátszik, lehet egyszerűen kezelni ha be van állítva. És ami fontos: frissül. nem kell várni egy gyártóra hogy a drága eszközre vajon lesz még frissítés, vagy megáll és vége?
    De pl egy telefont sem tudnék úgy használni ahogy gyártó kiadja. Beállítom ízlés szerint és utána csak használom.
    A DV más kérdés. Ha olyan a tv és kell akkor nincs sok választási lehetőség nyilván.
    Szóval minden ízlés dolga.

Új hozzászólás Aktív témák