- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Ha nem WiFi és csúcsidőben akad akkor szerveroldali probléma, terheltek. Előtöltés itt nemigen lehetséges mert ha jól rémlik 10 másodperces szeletek vannak, így jön a stream. Míg egy belső hálózatról simán tud előtölteni mert van miből. Ott a teljes anyag rendelkezésre áll.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
Csak az lehet erre a magyarázat, hogy a Digi szerverei terheltek. Én nem használom, de ilyenkor célszerű ellenőrizni egy PC-n is böngészőben. A DirecOne még komplexebb is egyébként mert az DRM titkosítást is használ, a Digi-n semmilyen védelem nincsen.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
Simán lejön, szerintem a böngésződdel lehet valami gond. Ide feltettem neked az img-t.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
-
Csicsóka
őstag
Gondolkodtam már rajta korábban is. De még nem született meg az ihlet hogy hozzá fogjak. Majd ránézek, hogyha nem merülnek fel különös gondok vele, akkor ahogy időm engedi hozzá nyúlok majd. A hosszú boot idő engem is arra sarkall hogy jó lenne már egy olyan gyors rendszer amit a felezős biztosít. Mert ugye itt még maga a rootfs sem tömörített fáj rendszeren fut, hanem ext4-en. Csak nem kell elfelejteni hogy ennek a működéséhez körülbelül két másodpercre szüksége van az SD kártyára, ameddig onnan a kernelt betölti. Igaz ez a kártya lehet akármilyen kicsi, ami még a fiók mélyen lapul. Cserében az előző felezős rendszer tizen másodperces boot idővel működött.
-
Csicsóka
őstag
Egy új olyan új SD image fájt kell csinálni amiről telepíteni lehet majd a felezős rendszert. A rajta levő System fájt persze alaposan át kell alakítani. Belerakni azokat a dolgokat amik majd biztosítják hogy működni tudjon a rendszer. A kernel ami ezen az SD-n van az megegyezik az eredetivel. Az új kernel majd a felezős településekor készül, és kerül rá a kártyára. Természetesen az eredeti biztonsági mentésre kerül, hogy vissza lehessen állítani hogyha szükséges a kártyás rendszert. Egyszóval alaposan bele kell nyúlni az alap rendszerbe.
-
Csicsóka
őstag
-
Csicsóka
őstag
Már van egy működő beta. Eléggé macerás volt a boot image init átírása, mert nem kicsit más a CE matrix. Úgy tűnik hogy eddig minden ok vele, és egészen gyors. X96 Max boot idő még 15 sec sincs.
CoreELEC (official): 19.3-Matrix (Amlogic-ng.arm)
root@CoreELEC:~# systemd-analyze
Startup finished in 4.585s (kernel) + 10.268s (userspace) = 14.854s
kodi.target reached after 10.267s in userspace -
blakey
titán
Kapcsold ki. Nem kapok üzeneteket lejátszás közben.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
Talán ce beállítások, frissiteseknel az értesítések kikapcs.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Ha a keymap editornál beállítod a kívánt gombokat a távra akkor a TV OK vagy Back gombja nem működik CEC alatt? Próbáltad már egyáltalán, hogy érzékeli a TV gombjait a keymap editor?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyűrű
addikt
Nem kusza annyira.. a < és > a sor eleje és vége...
Beállítod a keymap editorral az egyikre. Kimented és megnyitod a fájlt egy rendes egy xml editorral. Ezt megcsinálod a másikkal is így lesz két külön fájlod két külön kóddal ugyanarra...
Kb. így kell kinéznie összefűzés után ha az info gombot akarnám két távirányítóra......
<keymap>
<fullscreenvideo>
<keyboard>
<key id="250">info</key>
<key id="16052">info</key>
</keyboard>
</fullscreenvideo>
</keymap>[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ha megvan még a 18-s akkor tedd vissza és helyezd át a belső tarra a medei tarat az android mellé. És ha szerencséd van akkor már a matrixal vissza todod másolni. Mén tudom, hogy ez járható út-e ilyenkor. A két android verzio végett.
Próba cseresznye.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
Igen, az, de összetett SQL parancsot kell futtatnod ahhoz, hogy megfelelően tudd módosítani az adatbázist (sajnos szét van szórva több táblába). Ajánlom az adatbázishoz ezt a programot, nagyon jól kezelhető, [link].
Én próbáltam megérteni, hogy a sok (c00 - c23) tábla miket takar, de egy idő után feladtam.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Csicsóka
őstag
Csak az egész hálózat modul tiltható mivel erre ad lehetőséget a service.coreelec.settings.
################################################################################
# Base
################################################################################
XBMC_USER_HOME = os.environ.get('XBMC_USER_HOME', '/storage/.kodi')
XBMC_THUMBNAILS = XBMC_USER_HOME + "/userdata*/Thumbnails"
CONFIG_CACHE = os.environ.get('CONFIG_CACHE', '/storage/.cache')
USER_CONFIG = os.environ.get('USER_CONFIG', '/storage/.config')
# Connamn Module
connman = {
'CONNMAN_DAEMON': '/usr/sbin/connmand',
'WAIT_CONF_FILE': '%s/coreelec/network_wait' % CONFIG_CACHE,
'ENABLED': lambda : (True if os.path.exists(connman['CONNMAN_DAEMON']) and not os.path.exists('/dev/.kernel_ipconfig') else False),
}
connman['ENABLED'] = connman['ENABLED']()El is tűnik az autostart.sh-ba írt:
touch /dev/.kernel_ipconfig
ilyenkor így néz ki:
Ettől még az előzően beállított hálózat legyen az wifi, vagy LAN még ugyan úgy működik, ezért a cache-ben kell kicsit mókolni.
/storage/.cache/connman/settings-ben azt egedélyezed amit akarsz. Ezt fogja beolvasni a rendszer az induláskor.[global]
OfflineMode=false
[Wired]
Enable=true
Tethering=false
[WiFi]
Enable=false
Tethering=false
[P2P]
Enable=false
Tethering=falseEnnyit tud ezen a téren a CE, ha ez elég akkor hajrá!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest