- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
válasz Extracsaba #3802 üzenetére
Ha bedugod a táp kábelt világít a kék led?
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tjnet
aktív tag
válasz Extracsaba #3804 üzenetére
Akkor sd-ről talán fel lehet rakni a rom-ot. meg kell formázni a kártyát az amlogic programjával és bele kell rakni az u-boot.bin file-t. Utána rámásolni a kártyára a: 3 filet.
Nyomni kell a reset gombot és úgy tápot adni a kütyünek. Táp után tovább nyomva a resetet kb 30mp után elengedni és várni öt percet. Ha nem történik semmi se akkor nincs tippem.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tjnet
aktív tag
válasz Extracsaba #3806 üzenetére
Ha ez a készüléked töltsd le először a romot.
Ha abban van u-boot.bin akkor azt rakd a programba.
Utána azt a romot rakd rá.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Janaboy
veterán
válasz Extracsaba #3802 üzenetére
Szerintem nem lehet, erről abszolút nem írtak..
A Nokia kábel levágása nélkül eléggé körülményes odahelyezni a kábelt..forrasztás nélkül is sajna..
Én egy ideje ilyesmi eszközt használok erre a célra: [link]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Extracsaba #3810 üzenetére
O openelecet rakott fel, de s812es SoCra, a recovery mod nala se volt masabb mint a korabban leirtak..neked a megfelelo bootloader kellene elokaparni..
Janaboy
-
Extracsaba
tag
Találtam egy jó letöltő oldalt
[link]Extracsaba
-
Extracsaba
tag
válasz Extracsaba #3812 üzenetére
szerinted ez mit jelent?
failed to call bootm
egy régebbi usb burnerrel is probálom csinálni de a 6. lépésnél ezt irja kiExtracsaba
-
Janaboy
veterán
válasz Extracsaba #3813 üzenetére
Haat esetleg olyasmi h nem tudja meghivni a bootmanagert..nem tudok mar mit mondani
Janaboy
-
kenand
veterán
M8S-re melyik a leghasználhatóbb ROM és hol találhatom meg?
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
válasz szabochris #3817 üzenetére
Igen alvó módba kerül.
Ha teljes kikapcsolást akarsz akkor a táp kábelbe kell egy kapcsolót beiktatnod.Kenand: link:[link]
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Köszönöm
Itt a sok változat közül melyik a nekem megfelelő?
ENYM8S 02.29.2015: https://mega.co.nz/#!JI9ywJiY!RmIV-E...FdbTNXtKyw-R1Q
5)EM8S 01.23.2015: https://mega.co.nz/#!ZElnRaCJ!HYKlVI...rOxHV2nlzR65Y0
6)M8S 0313: https://mega.co.nz/#!4NdmmSab!f7xknA...As0_4VwxbkcQiQ
7)M8S 02.03.2015: https://mega.co.nz/#!9FdhxTqZ!s6vrDt...Zhy8Y9eWP7zNVc
8)M8S 11.05.2014: https://mega.co.nz/#!RF0DxJ6a!Ski-BZ...WswJMcNQfFYweI -
-
synar
őstag
Én már abbahagytam a kísérletezést, mert akármelyik M8S openelec rom-ot próbáltam, tégla lett a vége. Ez a két rom működik csak az én M8S-emen:
PC-ről: az Em9_ap6330_2g8g_150203_usb rom-ot. vagy kártyáról telepítettem a gyártó oldaláról a legutolsó elérhető firmware-t: cyx_m8s_ap6330_8g2g_150728_SD升级, most is ez van rajta.[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Meg kéne néznetek szétszedve az eszközt milyen a proci benne, mert már sok klón van.
A neten van leírás erről, már valaki linkelte is itt a fórumban. Nekem már sok féle rom volt az eszközön már M8S+ is, ezt nagyon nem javaslom senkinek sem.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Extracsaba
tag
A hátujlán meg 1 cimkén az van hogy m8s de az át van huzva
a bordát meg nem lehet leszedni
és csak 1 rom megy fel rá de azzal meg nem működik[ Szerkesztve ]
Extracsaba
-
tjnet
aktív tag
válasz Extracsaba #3826 üzenetére
A proci fölött milyen írást találsz?
-
tjnet
aktív tag
válasz Extracsaba #3830 üzenetére
Szerintem ez egy klón. Azt hiszem nem nagyon tudok segíteni neked.
-
tjnet
aktív tag
válasz szabochris #3829 üzenetére
Nem mértem, de nehéz is lenne megmérni. Nagyon kicsi az áram amit fogyaszthat. Becslésem szerint miliAmper nagyságú lehet, amit a tápja felvesz.
-
synar
őstag
-
Extracsaba
tag
Ha jól olvastam akkor a nand cgip 17-18 lábát azért kell rövvdre zárni hogy sz sd kártyáról menjen a készülék
[link],Extracsaba
-
Janaboy
veterán
válasz Extracsaba #3834 üzenetére
Szerintem azert, h usb-s program tudjon irni a nandra..amugy azt irja h van h 8x-10x is ra kell nyomni ha megall mondjuk 5%nal es az egyiknel elkapja, persze ugy h zarja a 17+18 labata..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Extracsaba #3828 üzenetére
Próbáljunk valami újat:
[link]Ezt töltsd le, nevezd át recovery.img-re! Egy sima SD kártyára másold (nem kell u-boot.ini stb)..aztán berakod resetet nyomod közben tápot adsz..nézzük van-e történés..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #3839 üzenetére
Az orosz fórumon is ezzel a reviziós boarddal szenvedett egy srác, végül azt írta, hogy felveszi a kapcsolatot az eladóval (neked is ezt kellene) és utána már csak azt látom, hogy arról kérdezget, hogy valamit hogy kell lejátszani..vagy kicserélték neki vagy kapott fw-t! Amúgy feltételezik, hogy m8n variáns!
Janaboy
-
synar
őstag
Igen, innen töltögettem le én is őket, próbáltam az M8S és az S806-S812 verziókat a legújabbakból többet is. De ezeken kívül próbáltam még Somatom és az Eny romokból is többet. Minden esetben a telepítés végén elment a kép és nem is jött vissza, áramtalanítás után a led sem vílágított.
-
Extracsaba
tag
Le tudnád lépésről lépésre irni mit csinálsz ha nincs leded
mert most nekem sem ég a lámpa, és a tegnapi napom azzal ment el hogy probáljak lámpát csinálni.
Azzal a rommal amivel te is csinálod most álandóan 4%-nál leáll
eddig pedig sikerült vele kék lámpát csinálni, igaz a képernyő az továbbra is azt irja nincs jel.
Nem lehet hogy a hdmi kimenetem is tönkrement?Extracsaba
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest