Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz Abu85 #49734 üzenetére

    Koszi! Persze azt ertem hogy keson mentek ra a 10 alatti csikszelessegre, de itt en inkabb nem is az idot latom problemanak (bar hasonlo a ketto) hanem azt hogy nem volt pipe cleaner. Ezert kerdeztem hogy mennyire jo taktika kulon valasztani az AI-t a gamigntol, amikor elobbi szolgalhatna pipe cleanerkent az adott nodeon, es akkor a nagyobb volumenu de kisebb darabszam/mardzs aranyu gamingnel mar lenne tapasztalat.
    Vagy pipecleanerknek nem feltetlen kell meg is jelenniuk? Ahhoz mondjuk kcisit draganak gondolnam :D
    Meg azert szerintem sokat szamit tovabbra is hogy adott node milyen, en ertem hogy ez a 8nm egy half node, de ha megnezem az Exynos vs Qualcomm procikat 7nm-en (TSMC vs Samsung) ott is kijon hogy melyik 7nm a jobb... Nyilvan 5nm-en ez valtozhat, de szerintem ez a mostani generacio jo pelda ra hogy az Nvidia nem feltetlen engedheti mar meg, hogy rosszabb node-on gyartson mint az AMD.

    Illetve Abu arra valaszolj, amit sokan pedzegettek, hogy hogy a francba van hogy az AMD evekig szopott hogy nem vette kulon a prof es gamignet, mig az Nvidia igen, most pedig csereltek, bejott a CDNA es RDNA kulon valasztas mig az Nvidia pont hogy ,,egybeolvasztotta" a kettot, es annak rendje is modja szerint AMD eloretort Nvidia meg beszopta es oda az oriasi elonyuk.

    Persze megtippelni se tudnam mekkora szerepet jatszik ez valojaban, de mi lehet a hatter emogott? Nvidia sporolni akart, AMD meg ugy volt hogy inkabb legyen koltsegesebb de szeparaljuk a kettot es legyenek jobbak? Azt ertem hogy az AMD miert valtott strategiat de az Nvidiat mi vihette erre ra?

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák