Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz GeryFlash #49719 üzenetére

    Leginkább 2022-höz közeledve. Jó eséllyel 2022-ben.

    Valójában nem igazán számít, hogy ki hova megy. Az AMD csak azért maradhat a TSMC-nél, mert nekik ez az egyszerűbb megoldás. Az NV számára ettől még kifejezetten jó lehet a Samsung, vagy a dual source, azaz a TSMC-től viszik az AI dizájnokat, a gaminget pedig a Samsungtól. A lényeg valójában az, hogy egyszerre kezdjék meg az átállást, és ne úgy, ahogy az NV tette most, hogy későn követik a 7/8 nm-en a többieket. Valójában ez okozza nekik a gondokat, nem a bérgyártó. Ha későn ugrassz rájuk, akkor kevés lesz róla a tapasztalatod. Ez számít nagyon sokat. De ettől magával a gyártással nincs gond, a dizájn nem elég hatékony.

    Az NV-nek más lapkája biztos, hogy irreleváns. Az számít, hogy nekik hogyan működik a node, ezt saját maguknak kell tesztelni. Egyébként mindegyik bérgyártó ad információkat a házon belüli prototípusokról, tehát nem vakon döntenek ám a cégek.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák