Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Bossp #30090 üzenetére

    Patch óta ~60fps Natívban és néha bedroppol 45-50-re majd vissza (ritka), FSR2-vel olyan 70-77 de itt is droppol 50 körülire néha. Drop nem lep meg az első rész is katasztrófa a mai napig. Procit és VGA-t is hatja rendesen nem értem... redditet olvasva nagyon random kinek mint megy. (CPU ~60-80 közt ugrál a GPU beáll 98-ra de látni mikor jön a drop mert beejti 50%-ra a usage-et)

    Szerintem teljesen játszható elfér bőőőven a javítás és kellene is de bőven játszható számomra pl 1080p Ultra-n. 20 óra ment bele eddig de minden perce élvezet volt nekem hihetetlen jó élmény utoljára a KOTOR-ok tetszettek ennyire! A harcrendszer a kombók a mechanika a collectible-ök sőt a pálya is eszement marha jók a puzzle-ök pl és hatalmasak a terek az ellenfelek meg sokkal diverzebbek mint voltak. Sztori is tetszetős, engem megvettek.:C

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák