- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
HopeckoR
aktív tag
válasz katt777 #53229 üzenetére
Tudom, hogy harmatos a porci próbáltam tuningolni is de képtelenség... Hiába adom neki a plusz feszt nem lehet belőle semmit sem kihúzni.. Szerencsétlenségemre ebbe a lapba bele sem mennek az FX procik szóval a CPU csere is kizárt csak alaplappal megoldható az egész X6-os Phenomra pedig nem tudom, hogy mennyi értelme lenne cserélni, de ahogy nézegettem más teszteket is egy FX 6300 sem produkált annyival több FPS-t játékok alatt hogy megérje lecserélnem.
Erre a gépre pedig már nem akarok költeni, terveim szerint 1 év múlva teljesen új konfig..
Igazából nem nagyon játszom új játékokkal csak nagyon ritkán. VGA csere is csak azért volt mert a HD4850 megadta magát...
Első neki futásra egy Asus R260X 2GB OC-t vettem de hát az egy remek darab 3db járt nálam mindegyiknek ugyan az volt a nyűgje így a bolttal annyiban maradunk hogy vásároljam le. Így lett ez az MSI.. De nem vagyok benne biztos hogy annyira gyenge lenne alá a CPU mert ahogy nézegettem MSI Afterburner-el pl BF4, FC4 simán 100%on terhelte a VGA-t, és ahogy olvasgattam 1-2 tesztet nem volt sokkal kevesebb FPS-em.. jójó egy Intel i5 4Ghz-s CPU persze hogy jobban teljesít mint ez az 5 éves CPU..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest