Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz depzoo #17005 üzenetére

    Beírom majd persze.
    4850 hez elég a 3 gigás phenom szerintem.
    Nekem ahova kevés a processzorom 3675 el, egy HD 6870 társaságában:
    Crysis (első rész, 1 magot használ csak, és maximum beállításon megeszi a processzort, 3185Mhz es athlon II vel volt olyan pálya rész ahol 23 fps körül futott. 3675 Mhz en futó Phenom II vel, ebből lett ilyen 27 fps kb, ami már elég jó, de még mindig nem fut szépen.
    GTA IV (optimálisan beállítva a kártyához, úgy, ahogy szerintem nem jelentősen csúnyább, mintha legmagasabb beállításon lenne, ilyen high - very high, csúszkák kb közép állásban beállítást kell elképzelni, szintén a proci a szűk keresztmetszet, fps bedroppol, 30 körülre, és ekkor beakadozik, proci terhelés pedig a feladatkezelőben úgy néz ki, hogy 2 mag olyan 70-80% terhelésen, kettő pedig 90-100% on, ami nem jó)
    COD 2 multi, EAX 3 al !!! 20 játékos felett. Bizony itt is egy magot terhel szét a játék, és nincs stabil 250 fps em.

    800 Mhz es ramokkal nem tudom mennyire lesz lassú a ram, ez innentől kezdve lutri, ha nem találsz hasonló konfigot, amihez lehetne hasonlítani. És azért a játékoknál nem elhanyagolható a memória sebessége.

    FSB terén mindegyik lap 200 as alapórajellel van.
    Szerintem ha húzni akarod, a fogyasztása ugyan úgy fel fog mászni annyira mint a 955-é, és tovább, a fizikát nem lehet átverni, hiába adnak meg 95 wattot a 945 re, mivelhogy ugyan az a mag, stb..
    Ha a lap kibírja akkor persze menni fog 16.5 ön, meg fsb vel tudsz rajta finomítani, mondjuk én úgy kezdeném hogy vissza osztanám a ramokat 667 re és mehet neki a 240 es fsb, amivel visszakapod a 800 as ramokat, és ami NB órajelben 2400 at eredményez, ami kicsit megdobja a ramok sebességét.. mondjuk a te alaplapod nvidia chipsetes, azokról semmi tapasztalom nincs, hogy mit bírnak.. De egyébként ha tovább megyünk, lehet ugyan úgy el tudod vele érni a 3.6 ot, akár a 4 et ha új C3 as maggal van. Csak ide már kell a plusz feszültség, ami megdobja a fogyasztást, vagyis ugyan ott vagyunk amit írtam az előbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák