- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. Van egy referencia rx6800-am. Tegnapi napig hibátlanul üzemelt. Azt a jelenséget produkálja, hogy ha elindítok valamilyen játékot csak max 70-85w áramot vesz fel (afterburner szerint), marad 2d órajelen és 10-30fps közötti produkciót tud felmutatni. Előtte napig ugyanabban a játékban megvolt a 300+.
Szoftveres környezet nem változott. Driver reinstall megvolt.
Heaven, Furmark, 3dmark, Aida stressz teszt alatt továbbra is normálisan működik a kártya hosszú távon is.
Z490i Aorus Ultra lap
SF750 platinum tápTáp hátulja érintésre elég meleg és a venti sem kapcsol be rajta (300W alatti terhelés)
Másik gépben tökéletesen működik a kártya.
Van valami ötlet, mi lehet a probléma forrása? Táp?
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
spleenszuru
őstag
Tegnap még nyomtam egy full gyári állapotos timespyt a Devil 6900 XT-nek, mielőtt elküldtem CrazyHardwernek, az utolsó újrakenésre.
Mi lett volna, ha a 15% TDP-t is rátolom.Ez most MX2 paszta eredmény, levett oldallap, süvítő első és alsó házventik.
Ezek után már csak addig kell kibírnia, míg összevásárlom a következő jó pár hónapban a vízhez a cuccokat.
Malaka!
-
KAMELOT
titán
válasz spleenszuru #26954 üzenetére
TS alatt 103C süvítő ventikkel...atya gatya
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #26920 üzenetére
Barátom, ez a valami!
Nagyon szép mérések, és informatív dokumentálás, szemléltetés!
Ahogy Tőled megszoktuk! -
Crabface
senior tag
válasz tibcsi0407 #26956 üzenetére
Sajnos nem az én gépem, és nem volt lehetőség kivenni a tápot a házból.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
válasz bozont #26960 üzenetére
Furmark egy óráig ment teljes boost órajelen. Akármilyen indie játék is max 25fps... Másik gépben normálisan megy a kártya. Próbálok egy csere tápot szerezni...de előtte Windows reinstall.
-
kolopele
nagyúr
válasz Crabface #26961 üzenetére
Furmarkkal nem kellene kínozni a kártyát, akár tönkre is teheti. Annyi normális program van tesztre, amelyek nem gyilkolják szét a VGA - t, pl. Time Spy, Firestrike, Heaven, Superposition (persze ha eleve nem problémás maga a kártya hűtése, mert akkor ezek is oda vágnak).
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz ScomComputer #26920 üzenetére
Nekem olyan bugot kreált ez a SAM dolog, hogy Diablo 4 et játszottam....utána elindítottam a COD WZ2 és valamiért benne maradt hogy 9 GB a dedicalt VGA vram max . (annyi amennyit a D4 használt). A Cod meg a vram scale 50 es értéke miatt 4.5 GBot használt csak, rohadtul akadozott. Kikapcsoltam ezt a resizable BAR funckiót és helyreállt a rend.
-
Lendova
őstag
UV+fast timings+Vram OC van beállítva Wattmanben. Ha youtube és játék is megy egy időben, kifagyhat a driver. Más esetben nem sikerült még fagyit összehozni.
Valami sok, vagy épp kevés.
Bármi okozhatja az állítgatásaim közül vagy van, ami érzékenyebb erre?All fiat goes to zero.
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #25647 üzenetére
Malaka!
-
steewcv65
őstag
válasz bobalazs #26976 üzenetére
Azert egy cpu tesztet futtathatnal meg, hogy ott minden okes vagy sem
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
ScomComputer
veterán
válasz spleenszuru #26979 üzenetére
Köszi szépen...nálam volt egy olyan 6900XT amiben látszott egy vékony repedés a gpu-n, viszont működött jól...vagy valami belső csikarás volt,mert a felületen nem látszott csak ha szemből erős fénnyel rá/bele világítottál..
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #26981 üzenetére
Az hiányozna még, hogy valami fizikai baja is legyen a chipnek.
Egyébként, szépen megette az MX-2-t is:
Szóval utolsó versenyzőnek megkapta a Honeywell PTM7950 padot:
Ma hazaér, aztán mehet a tesztelés.
Malaka!
-
mvkly
senior tag
válasz spleenszuru #26987 üzenetére
Ha ezzel is gond lenne, mi a garancia arra, hogy a vizes blokk pasztáját nem rágja meg?
-
spleenszuru
őstag
Ugyanez a kérdés foglalkoztat engem is.
Laikusként azt gondolnám, hogy az alatt eleve nem tud ilyen forró lenni majd a chip... ?!Vagy ha szerencsém van, akkor a vga-m hűtőbordája miatt van, hogy annyira egyenetlen azon a ponton, hogy képtelen normálisan felfeküdni.
Mindenesetre a blokk már megvan, fórumtárstól vettem, akinél 500+ W alatt is "hűvös" volt a kártya, szóval bizakodó vagyok.
Malaka!
-
ScomComputer
veterán
Na erre a pad-ra kíváncsi leszek,...tesztet tegyél majd be ha megjött a vga....
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz ScomComputer #26991 üzenetére
erre én is ,olvastam én is róla idén március környékén
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Tegnap összeraktam az új gépet, benne 6900xt red devillel. (32 gb 3600 ram, 5700x, msi b550 a-pro)
League of legends 1 óra játék alatt 2-szer kifagyott a kép, elment a hang és semmire nem reagált a gép (reset kellett)
Annyira volt még időm tegnap, hogy lefuttattam egy time spy-t háromszor és azalatt semmi probléma nem volt, a gpu max 60 fokig ment fel alatta (silent bios).
A LoL amúgy ugye halál igénytelen játék egy kenyérpirítón is elfut...a jó irány inkább játékon belüli beállításokkal variálni (pl olvastam h vkinek dx9 mód oldott meg fagyást) illetve régebbi amd driverekkel próbálkozni, vagy érdemes tovább stretchelni a kártyát és esetleg vmi agresszívebb stressz tesztnek alávetni?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
palfitom
félisten
-
KAMELOT
titán
Faxa. Teszteket nyomjad ide.
Chillert is vettél?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kolopele
nagyúr
válasz Crabface #26994 üzenetére
Mivel garis úgyis adnak másikat helyette amennyiben hibás, Murphy törénye a legszuperebb dolgokra is vonatkozik. Látod, van akinek a Red Devillel is gondja van, nálam meg tápból is mind a 3 Corsair (RMx) meg kártyából is van 3 Red Devil, és semmi bajuk nem volt még pár év leforgása alatt. Nem véletlen adnak 7-10 év gyártói garanciát ezekre tápokra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest