Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz odorgg #1547 üzenetére

    ref 7970 / 290Xel nincs tapasztalatom.

    a gyari hutos 290X Matrix Platinumnal halkabb, eddig olyan 2500 fole nem ment a (tenyleg nagyon minosegi) ventije, de pl a timespy runt igy 2100on zarta.. szoval lehet hallani, de azert boven nem porszivo. kb a 970 G1 volt talan meg ilyen, hogy uresben kvazi nem lehet hallani, terhelve meg elfogadhato.

    viszont meg nem sikerult huzamosan telibeterhelnem. trukkos a kartya, mert ha nem kell a teljesitmeny akkor nagyon agresszivan azonnal visszaveszi az orajeleit meg 290X viszonylatban is, es pillanatok alatt visszahul. ereje meg annyi van, hogy amit neztem, azt 5760x1080ban is vitte rohogve 60fpssel. talan Far Cry 5 alatt egy hajszalnyival lassabb a vizezett 1050 / 1040en jaro 290X CFnel, de kb az fekudt messze a legjobban az emlitett setupnak.

    temp es junction kozott eddig max 12 fokot lattam.

    ja igen, NZXT630 a haz korbevizezve es eppen le van kapva a burkolat mert rosszalkodik az egyik 200as venti es lehet ra kene tolteni a vizre.

    szoval elso tapasztalatok, erdemes csinjan kezelni oket, de a gyari huto korantsem annyira rossz, mint a reviewek alapjan szamitottam ra. egyebkent a hexus fele washer modot hazilag is tudtam volna prezentalni, lehet egyszeruen arrol van szo, hogy pre-production darabokat kuldtek ki tesztelni, vagy en fogtam ki egyet ami rendben van.

    alulfeszt / oct meg nem probaltam wattmanban, de ott a gomb ra.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák