Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz 3shae #93913 üzenetére

    Szerintem meséltem már a 32MB RAMom eltűnésének esetét, ott is nagyon bunkók voltak a boltosok. Végül semmilyen kompenzációt sem kaptam érte, akkor fogadtam meg, hogy bár még garanciális a gépem, de többet már akkor sem viszem oda vissza, hanem inkább keresek egy rendes tagot, aki nem húz le. (találtam is, később a mester, ő volt akitől aztán Athlon XP sorozatszámokat is megtanultam számolni :D ... ha úgy veszem, elképesztően kiszámíthatatlan az élet, de maximálisan megért 32MB RAMot tanulópénznek, pedig akkoriban kb 30 ezret ért, mai értéken 100K+ lenne, de akkor is ... )

    #93916 arn : Fura, hogy ezt mondod, mert én dolgoztam számtech boltosként és amellett, hogy imádtam, szervizesként is, a csúszó sürgősségi pénzekkel, és a munka utáni kiszállásokkal bizony nem volt ritka, hogy még egy fizetést összeszedtem hóvégére. Igaz, nem egyszer megesett, (sőt, hetente legalább egyszer kb várható volt), hogy este 10-kor indultam hazafelé a város másik végéről.
    De volt olyan, hogy karácsony napján (dec 24) délután még gépet építettem háznál, első nap délután már máshová mentem "megnézni", másodnap délután egy újabb helyre mentem gépet "megnézni", szóval pörgött az élet, de nem zavart, mert imádtam csinálni, a pénz meg jól jött. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák