Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Czo #86859 üzenetére

    Érdekes, elég nagy különbségek vannak. A technikai részt is átfutottam, első olvasásra kicsit bonyolult nekem.
    Nálam inkább a középső átmeneti korszak dominál, amikor már kezdett a VGA fókuszban lenni. Elsőre EGA monitorom volt, váltva VGA- ra, elég nagy előrelépésnek látszott még a 320x200 256 színben is, nem beszélve a nagyobb felbontásokról.
    Korai game, ami ezelőtt jött ki pld a Space Commander, az jónak látszik VGA->CGA módban is, meg még néhány game. Tologató és a Cats az már ilyen mattos mint a videóban. De egyre több VGA mód game jött ki amik sztem kárpótolnak. Arcanoid, Tyrian, Wolfenstein, Doom, stb.

    Lehet hogy működne modern LCD TV- re kötve is composite móddal, nemtom. Mindenesetre az enyémen van komponens bemenet is, ott a sárga video-input, az kompozit ? Asszem videokártyám is van kompozit outtal, de csak VGA. CGA, Hercules, mono kártyám már nincs.

    Tényleg a meleg miatt a tuning most nem előnyös, kéne DOS- ozni egy kicsit a 939- esen. HD3850AGP van benne, mellette Ati RagePro PCI, és SB0100. A hang elvileg megy a DosDrivers- el(meglátjuk), BIOS- ból pedig rá tudok bootolni bármelyik videokártyára. Ha összejön, akkor még a lassító cuccot is ki lehet próbálni.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák