Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Bile Demon #85491 üzenetére

    Örök kedvenceim között van ez a modell (bár az összes A szériát szeretem), valami retardált mennyiségű feature és port van rajtuk, baromi jó sw háttérrel.

    Nem beszélve arról, hogy a gpu-t kivéve minden moduláris benne, cpu, ram alap, de az etherneten át a wifin, bluetoothon keresztül, az ultraporton át (a kijelző tetején itt egy ultraport webcam van forgatható fókuszgyűrűvel :D ) a hátulja meg van tömve portokkal, két hotswap ultrabay, és pcmcia, és emlékezzünk meg a Dock II-ről amim szintén megvan hozzá, és biztosít egy fullos PCI helyet, még egy Ultrabayt, és még 2 pcmcia-t egy zsák másik port mellett :))

    A billentyűzet fenomenális, a palmrest kicsit íves, olyan szinten kényelmes a cucc, hogyha a teljesítménye még elég lenne, lazán napi használatba venném, az uxga ips kijelző ma sem szúrja ki senki szemét.

    Sok minden megvan már hozzá, de nem minden: kell még egy ultrabay zip drive, numpad, egy pda dokkoló, és a sztereo mikrofon szett sincs még meg.

    /áradozás off

    A T2x széria amúgy elég döglős sajnos. Én csak azért bizakodom, hogy ez a T23 még élni fog sokáig, mert egyrészt nem lesz sokat használva, másrészt nem is volt sokat használva, a belseje gyakorlatilag kopásmentes, és a külsején is csak tárolási karcok vannak. Led coveren még rajta a fólia. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák