Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Bile Demon #79346 üzenetére

    Jó felhozatal. Jó hogy bedobtam az optikát :) . Nekem is van ezekből a típusokból "pár" darab ;]
    Az LG mechanikája néha beragad. Ékszíj csere. Vagy bent kell hagyni mindíg egy lemezt, akkor kisebb nyomaték kell a nyitáshoz.

    Hangulatos pld az overkill 52x- es LG a 286- ban, vagy a viszonylag ritkább 56x- os AData a 486- ban. A korhűek is feelingesek, de lassúak és nem olvasnak minden formátumot (CDRW meg újabb bootimages lemezek).

    Próbálkozok a bootolható Win98 SE lemez írással. Eddig még sose sikerült CD-ről bootolni 98 telepítőt...
    Már 10 éve is simán ment Nero- val. Nemrég pedig DOS7W98 bootDVD, majd ugyanez pendrivere, utóbbi 24GB lett :D . Ezt mentettem most BD lemezre, kár hogy abból nem lehet bootolhatót készíteni, így csak sima backup. De Rufus- al bármikor visszaírhatom bootpen media formátumra.
    Kell : 1.44 FDD W98 bootimage file, behúzni Nero vagy Rufusba, ezt felírod, megvan a bootmedia. CD-DVD esetén Neroban az összeállításkor kell a további anyagot rátolni. Pen estén pedig ha megvan a működő bootmedia, utólag is rá lehet másolni bármit.

    A Win98 bootolható lemez magában ok, de kizárólag indításra. Telepíteni nem szabad optikáról. A Win98 könyvtárat be kell másolni vinyóra, és onnan indítani a telepítést, már sokszor említettem. Optikáról felhúzva, utólag orbitális xopacs lesz a használata.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák