Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    (#46229) DarthSun:
    Ha miattam raktad össze, hogy legyen PCI-s S3 eredmény 486-ban, akkor köszi rendes tőled! :)
    A Cyrix proci elég jónak tűnik főleg FPU-ban.
    Dupla kisfloppys konfig?
    A Hippo 15-el én is tervezem a közeli ismerkedést. Az ALI-s lapot kihagyom (Fake Cache miatt).

    SB PRO2: az egyik 470uF kimenő kondi enyhén púpos, de ennek ellenére nagyon szépen szól, mindkét oldal egyformán, semmi gond a mélyekkel. Technics fülessel hallgattam. Volt egy kis Doomozás, meg Elite2 Frontier intro. Second reality, stb.
    Volt ilyen kártyám annó (dobozos változat, a lemezei még meg is vannak), nagyon szerettem, a vége felé volt rajta egy 4x SONY CD-ROM is. Nagyon megbántam, hogy odaadtam a CD-ROM mellé, amikor lecseréltem, de akkor kellett a pénz valamire.

    (#46230) Ádyka:
    Tényleg nincs. Amíg szabadon van, nem melegszik túl. Olyan 3-4W-ot fűt el. 23 fokos szobában a 75 fok körül megáll. (infrás hőmérővel mérve a közepén). Adatlapja szerint 0-85 fok közt garantált a működés, 110 fokig nem károsodik.
    Hosszútávon érdemes hűteni ezeket, főleg, ha be van dobozolva a konfig.

    Ma áttettem a 3,3V-os VLB-s lapba az 5x86 procit, hogy megteszteljem. Szerencsére stabilan működik, tényleg lassabb azonos órajelen, mint a DX4. Csak a proci csere miatt 71.5 fps-ről 65-re csökkent a 3DBench, a VLB-s S3-805-P-vel. (pedig 16KB a cache a Speedsys igazolja). Landmarkban a CPU rész olyan 10%-al gyengébb, viszont az FPU és a video az egyforma.

    Az S3 kártyán kipróbáltam a J1-et. Továbbra sem ad képet 1024x768-ban (nem tetszik a TFT-nek). A 3DBench viszont 71.5fps lett a tegnapi 69.1-el szemben. Lehet hogy ez valami wait state állító jumper, (vagy csak mérési hiba).

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák