Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Mindenki okulására, saját bénaságomat közzé teszem:

    Hú gyerekek. Sok mindent megtapasztaltam már alaplapokkal kapcsolatban, de ilyet még nem. Még most is borsódzik a hátam :DDD :Y

    Ez valami kegyetlen jelenet volt.

    A Gigabyte lap "kissé" megtréfált... most már tudom, hogy miért volt a "kérdéses holmik" kupacomban. Nem véletlenül kerülhetett oda!

    Basszus! Fogtam, beletoltam egy akármilyen AGP kártyát, memóriát, dugtam rá tápot. De nem kapcsoltam be, ott hagytam egy kis ideig, mert hirtelen más dolgom akadt. Megyek vissza, és mivel azt hittem, hogy még nincs bekapcsolt állapotban (hiszen nem kapcsoltam be), rányomtam a mutatóujjam a déli hídra véletlenül, és akkor jött a meglepetés: TŰZ forró volt, de olyan szinten, hogy ilyet még nem éreztem. Ez nem egyszerűen csak meleg volt, mint gondolnátok... sokszor mondtuk már jónéhányan, hogy "tojást lehetne sütni rajta", na, ezen akár egy bogrács kaja is megfőtt volna lazán.

    Amint hozzáértem, iszonyatos szikrázásba kezdett, SZIKRÁK JÖTTEK A CHIP-ből, ilyet sem láttam még!!!, de mire egyáltalán ráeszméltem, hogy mi is történt, az ujjamra szépen ráégett a chip műanyag borítása, de úgy, hogy most egy 1cm sugarú körben hófehér hólyag keletkezett és azóta is sajog, de nem csak az ujjam, hanem az egész karom! Rettenetes, de komolyan :D :C :O

    Aztán persze jött a szomszédos indián falvakba való füstjel leadás, ezzel a lap kilehelte lelkét végleg :)

    Ezek után, szerintetek merjem az ASUS lapot feszültség alá helyezni? :DDD :DD

    Azt továbbra sem értem, hogy mitől változott tűzhellyé a chip, anélkül, hogy bekapcsoltam volna. Egy dolgot tudok esetleg elképzelni: lehet, hogy a tápcsati rádugásakor azonnal bekapcsolt a lap, nem láttam, nem hallottam, hogy a táp beindult e, ugyanis zaj van körülöttem. Amint rádugtam, gyors fel is kellett pattannom a cucc mellől. A prociventi megint csak nem volt árulkodó jel, mert az meg külső, másik tápról kapta a feszt (teszt venti, spéci csatlakozóval, nem tudom rádugni alaplapra közvetlenül), az ment az első pillanattól kezdte, amikor annak tápját bekapcsoltam.

    Nah hát erről ennyit, ebből a lapból nem lesz GamerPC :D

    Szereztem egy jó kis égési sérülést, ez frankón már komoly.

Új hozzászólás Aktív témák