Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gban #24276 üzenetére

    Ezt természetesen sárga barátaink is tudják, ezért teljesen véletlenül elírják az értéket és ajándékként adják fel pár usd értékben. Az itthoni posta horror áron dolgozik, kínai meg kis értékre ingyen persze úgy könnyű hogy exportra épül a gazdaságuk...na de ezt inkább hagyjuk.
    Volt egy notim amire az okos 10 USD keyboard-ot írt rá, ez már bejáratott dolog. Van esély rá hogy a vámos felbontja de még így is bőven megéri!

    Ádyka
    Ahogy gban kolléga mondja, egyszerűbb rendelni egyénileg vagy úgy hogy a közelbe van az akinek még kell, itthon a szállítás a legnagyobb költség.
    Ebay-re nem nehéz regisztrálni, és a paypal accunt is bőven biztonságos.
    110 vásárlásom volt, 3 esetben volt problémám:

    Kingstone pendrive, felszívodott az eladó a paypal biztosítása visszautalta a pénzt.

    helyi postás be volt bszva, beleesett egy árokba, nem vitte ki a csomagot és visszaküldték kínába, teljesen ingyen úja kipostázott egy másikat.

    Kínába a gyártósoron sok volt a rizspálinka vagy műszakváltás volt és a sárgák egy ledes ködlápát zárlatosan raktak össze amit vettem tőlük. A lámpa egy darabig füstgépként működött majd átváltott stroboszkóp üzemre amit mai napig tud is. Hülyén nézne ki egy idióta leharcolt kocsival tompítottként villogó éles fehér fényű ledes ködlápával megy az utakon, sünik helybe lelőnének. Írtam hogy nem strobit kértem a kocsiba. Rizsa barát visszautalta a pénzt és nem kellett visszaküldeni a hibás cuccot.
    Full riszpekt sárgáknak, jobban becsülöm őket mint a hazai kereskedőket. (még ha ez nem is látszik)

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák