Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ádyka

    őstag

    Most aztán rátok zúdítom minden kacatomat ;]

    Továbbra is VRM modult keresek ebbe:

    Egyszer bacsistól kaptam kölcsön egyet, de mintha bele sem raktam volna, a kondikon ugyanaz volt mérhető mint VRM nélkül.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Aztán adott egy Rage 128 ULTRA. Bordája nem gyári. Bios hibás. Egyszer átraktam egy hasonló felépítésű Rage 128 Biosát, és simán ment vele, csak 16 Mb-osnak látta.
    Aki külsőre ráismer a kártyára, és van neki ilyen működő példány, kérem mentse le a biosát egy dumpbios.exe -vel, vagy amivel tudja.

    Valamint, tudja valaki, hogy ennek a karinak mik a gyári órajelei? Valami 6 ns-os VT ramok vannak rajta. Rengeteg variáns létezett belőle, ebayen valami PRO ULTRA is van belőle. Azt sem tudom, hogy melyik volt a magasabb órajelű, Pro Ultra Vs. Ultra.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Valamint egy Abit BF6 kihívás.
    Egyszer kapott egy ismeretlen előéletű tápot és az alábbi probléma lett a lappal. Bekapcsoláskor kapásból rázavar minden procira 3,3 V-ot. Így simán tönkretettem egy P3 1000-et meg egy cerka 766-ot. A 300-as celeronA, meg a régi Klamathok simán kibírják, de pár mp után szirénázik a lap miszerint túlhevül ott belül.
    Így néha elindul, de azonnal vissza kell vennem a procifeszkót biosban, és amíg újra nem indítom addig tarja is magát a beállítottakhoz. Következő indulásnál megint megkapja a nagyfeszt.
    Szerintetek melyik alkatrész hibásodhatott meg? Mit érdemes első körben cserélgetni egy donor BF6-ról?

    Köszöm előre is :R

    [ Szerkesztve ]

    Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

Új hozzászólás Aktív témák