Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz PazsitZ #9484 üzenetére

    "Ekkor nagyon megfeszített munka árán talán egy email listát össze lehet pattintani.": ha nincs rendes informatikai támogatásuk, normális hr-es karrierportál (mondjuk sapban gombokért összedobják nekik, alig párszáz misi), akkor (szokásosan) csinálnak egy email címet, ahova küldöd a jelentkezésedet.

    Egy kurrensebb pozícióra kapnak 400-600, rosszabb esetben ezer jelentkezést emailben. Nyilván ebből 960-at el se olvasnak. Ebből úgy lehet címlistát csinálni, hogy megnyitja mind az ezer levelet, kijelöli a feladót, cut, rámegy valami szövegszerkesztőre, pl. notepad, üt egy paste-t. Majd következő levél.

    Ha nem villám a gizi, akkor egy 500-as listával egy nap alatt végez, egy ezres listával két nap alatt. Ezt a két napot egyetlen egy vezető sem fogja neki hagyni, hogy olyan dologgal csessze el, ami a cégnek nem számít. Egyszerűen nincs lehetőség arra, hogy azt a kevés munkaidejét erre áldozza.

    a jelentkezőknél meg így járás esete.

    ezt akkor lehetne kényelmesen megcsinálni, ha te, mint jelentkező, a jelentkezésedkor elvégzed helyettük az adminisztráció zömét. ehhez kellene rendes it támogatás, karrierportál, stb. én láttam nagy cégeknél ilyet, meg az árukat is...

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák