Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Kicsit off: nem Aliexpress, hanem Alibaba

    Először próbáltam itt venni valamit, és még most sem értem a rendszert. Kiválasztottam valamit a keresési listából. Kaptam hét embertől árajánlatot. Kiválasztottam egyet, ami a nekem szükséges mennyiségben a legolcsóbb (a szállítási, esetleg vámolási költséget nem tartalmazzák az árak, ami érthető, mert a mennyiség még kérdéses -> noha én már a legelején megadtam, hogy 1 darabot szeretnék, mégis kaptam ajánlatot olyantól, akinél 50 a minimum tétel...). Rányomta, hogy elindítom a vásárlást, de ezzel, amit kiválasztottam, már két napja nem történik semmi, ma viszont már telefonon is hívott valaki egyenesen Kínából, tört angollal, hogy 'miben segíthet, mennyi modul kell, stb', én meg leállítottam az erős magyar akcentusommal angolul, hogy majd neten megnézem, erre kaptam tőle email-t is, hogy "velem beszélt telefonon, írja meg miben segíthetek..." :))
    Ekkor visszanéztem az oldalra és láttam, hogy be tudod zárni a vásárlási szándékom jelző 'akármit', amit meg is tettem (az ajánlatok ott maradtak, de újakat már elvileg nem kapok). Azóta nem "zaklatott" újra senki, de szállítással együttes végösszeget még mindig nem kaptam senkitől, és mindenki csak 24 órán belül érvényes ajánlatot adott, így már nem is tudom, hogy rákattinthatok-e a maradékból valamelyik másik emberkének az ajánlatára, vagy az elsővel gyakorlatilag már beleegyeztem, hogy venni fogok tőle egyet, így kötelező lesz kifizetnem, ha egyszer továbbgördül az a szál.

    Lehet itt egyáltalán kiskereskedelmi jelleggel vásárolni egy-két kis kínai kacatot?
    Van arra mód, hogy csak berakok valamit a kosárba, kifizetem, ők pedig kiküldik?
    Vagy itt nagyban lehet üzletelni, olyan tételekben, amiknél megéri külön-külön egyeztetni a kereskedő feleknek minden megrendelést?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák