Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fairi

    addikt

    válasz V/ #61862 üzenetére

    " én meg azt látom hogy Posta és legtöbb esetben szállítás közben postát vált"
    Cainiao Super Economy az a 4px a partner és belga posta lesz, ha tényleg ezt választja eladó, de ha több csomag van egyszerre, akkor EO is lehet belőle. DE más opcióval is küldheti az eladó. Aliexpress standard shippinggel is lehet ilyen meglepi.
    Cainiao Super Economy Global itt két opció van, vagy yanwen is fizetős posta lesz, leggyakrabban emirátusi, vagy egyszerre több ilyen van akkor EO-ra válthat
    Cainiao Super Economy for Special Goods ezt mindig posta, sose vált EO-ra, végül fizetős magyar posta lesz ebből szinte mindig, van mikor azeri, van mikor kirgiz postai száma lesz, de régebben volt mikor nem fizetős német posta, de egyideje nincs. Akik EO-t el akarják biztosan kerülni ez az opció, de jó az esély a duplaáfára.

    "Továbbra sem értem miért lenne azon szállítási mód esetén amihez nincs nyomkövetés"
    ezeknél a szállítási módoknál név legtöbbször egy partnerhez kapcsolódik
    sima economy-nál a 4PX a partneri cég évek óta, ők belga posta a postai partner cége, évek óta változatlan. Belga-kínai kapcsolat elég erős, sok cikk van neten erről, és ez a mód, és a saver express ennek a gyümölcse.

    globalnál a yanwen a partnercég, ők emirátusi postával dolgoznak, de EO_ra váltás lehet, ha több dolgot rendeltél egyszerre, de EO nem garantált.Lutri.

    for Special Goods ott partnerváltozás a leggyakoribb, havonta más logisztikai cég, és itt változik leggyakrabban ki lesz a végső partner
    sima economy és global esetén lehet ha több mint akkor Elehet, speciel line sose lehet EO.

    Kb 1 éve ezekkel játszok, trackchecker appal követem mikor ki lesz a partner. nem véletlenszerű, prédikálható, de kereskedők önkényessége akadályozza hogy megbízható legyen a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák