Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz nagyArc #5257 üzenetére

    ...plusz biztonság a virtuális WebKártyás használat... hogy előtte töltesz át rá pénzt.. szóval én emiatt nem parázok, meg amúgyis szerintem megbízható... hameg tényleg ilyen hackertámadás történne, amitől te tartasz... a kártyakibocsájtó (MasterCard - VISA) kártérítene... mert látszódnak, hogy "Kínából vásárolnak" a te adataiddal... azaz nem te, nem a te "vásárlási szokásaid"...

    A paypal "kikérése" az eladóktól nem hülyeség... de alis- védelem alis "leütés esetén él"... így most kezdő ali-s rendelőnek magyarázkodjam, hogy ne üsd le... hanem levelezzél a kínaival (amikor sok kezdő rendelő angolul egy mukkot sem tud)... hogy add meg a PayPal-odat, stb. - aztán a PayPal-on "bizonygatni", hogy mit is vettél - nem jött meg... áhhhh kész káosz lenne!

    És ahogy írtam ~2éve rendelek aliról... voltak problémás eseteim is" és sosem károsítottak meg... valamilyen megoldással mindig "jól jártam"... akár az eladóval egyezkedtem... akár már az ali vizsgálóbizottság hatókörébe került a refund kérelmem, stb.

    Annyiba "rosszabb" / "jobb", kinek mi a PayPal-al szemben, hogy hosszabbak a határidők... így hosszabb ideig van védelem... viszontt hosszabb idő is a levelezés - refund, stb.

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák