- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
Nekem is ROOTolt az TELENORos ICSém
-
törölt tag
válasz lumpika #2598 üzenetére
Az alábbi linken megtalálod a gyári, és a százalékos akksi kijelzést is.
CWM-ből rakd fel a szimpatikusat (install zip).
Akksi kijelzések H1N1 v4-hez -
ooszi
senior tag
Érdemes készíteni egy backup fájlt a hibátlanul működő rendszerünkről amit már teljesen testre szabtunk.
Igen de hogy?
Backup elvégzéséhez nem szükséges a telefont root-olni, mindössze egy külső microSD kártyát kell beszerezzünk.
Itt végem van.
Recovery működik, azt meg csináltam, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket ez is oké de tovább.
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Letöltöttem a Terminal Emulátort a Play ről, elindítom és hiába írom be ami le van írva nem csinál semmit. SD kártyára raktam a IMG fájlt.
Ezt: dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18BY ooszi
-
helixP
nagyúr
válasz #35202114 #2608 üzenetére
Hát nekem ez csak nem akar menni...
Ugye azt a recoveryt kell a gyökérbe tenni, amit a OT-995_Fastboot_recovery könyvtárban van?Ami nagyobb baj: elrpítette a percent_battery_signed.zip az egész státusz bar-omat... Konrétan üres :/ Mi lehet a gond srácok, mivel bénáztam?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
-
Dyrg
aktív tag
sziasztok! Írtam a másikfórumban de senki se válaszolt...
h1n1 v4et letöltöttem és nem tudom beállítani a fejlesztéseknél, hogy a kikapcs gombbal befejezzem a hívást, francia ics alatt ment. nem tudja valaki a megoldást?Megvenni és megszerelni...
-
ooszi
senior tag
valaki segítene egy ujj romot felrakni, mit ajánlotok, ami tutin mükxik
BY ooszi
-
helixP
nagyúr
válasz Heimdallr75 #2620 üzenetére
Végigcsináltam, de sajnos nem lett jobb a helyzet, ugyanúgy nincs status bar-om...
No rom-ot választottam utána pedig, stock Alcatel bootanimet... így kellett volna...?Heimdallr75:V3-nál is...? Mert ezt nem tette meg nálam bootanimet kérdezte, aztán ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
ooszi
senior tag
válasz Heimdallr75 #2629 üzenetére
Szia ezeket letöltötem [link], az a kérdésem,hogy be megyek a recovery-be, persze először fel másoltam mindent az sd-re, és utána nyomjak a Wipe data/factory reset-re majd utána indítsam el a H1N1 v4 aroma zip-t?????
Vagy pontosan mi a sorrend?
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz Heimdallr75 #2632 üzenetére
szia 4 lehetőséget ajánl fel
1 choose zip from sdcard
2 apply /sdcard/update.zip
3.toggle signature verification
4 toggle script assertsmelyiket válasszam?
BY ooszi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasszad ki a zipet az esdé kártyárú!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
helixP
nagyúr
Ezt csináltam pontosan és most meg megáll az Alcatel Logónál, utána meg se moccan
Illetve megmoccan, ismét újraindul, és megint megáll a logonál. (újra megpróbáltam, ismét nem megyek tovább)
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Tetszik a V4 (utána már nagyon akadozónak tűnik a régi), és az is, hogy jó pár Alcatel alkalmazást tartalmaz a rom.
Lehetne az Alcateles Cloud Backupot is betenni ezek közé? Akkor könnyebb lenne a migrálás a GB-ről. -
Heavyrain
őstag
Majd egy H1N1 v5-be lehetséges lenne a régi ébresztőhangok visszarakása,vagy a hely miatt mindenképpen muszáj kivenni?
Tudom,hogy be lehet állítani sajátot,de aki mégse tudja annak nagy segítség lehet,ha van más ébresztőhang is,ami nem olyan mint egy altató
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz GhanBuri Ghan #2643 üzenetére
Felesleges a program. Képtelen az alkalmazások adatait visszaállítani, kipróbáltam. Ennél többet tud a gyári Google restore !
-
Dyrg
aktív tag
válasz Heimdallr75 #2622 üzenetére
Hálás köszönet (ezt kicsit benéztem...)
Megvenni és megszerelni...
-
k.zozo.
tag
T. Guruk! Nincsen valami ötletetek a Telenoros Ics rootolására? Sajnos a Fr. Ics módszerrel nem megy. Köszönöm!
-
törölt tag
Üdv!
helixP azt írja, hogy a v3 van fenn neki.
Ha a v4-et indítja a CWM-ből úgy, hogy csak az akksi kijelzést cserélje, akkor ugyanazt fogja elérni, mint az én akksis update-em telepítésekor. Vagy rosszul gondolok valamit?
Az én update-embe a v4-ből tettem be a megfelelő SystemUI.apk-k, és amikor ezt feltolta v3-ra eltűnt az értesítési sávja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest