- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz havri1 #15913 üzenetére
El kell döntened, hogy milyen vastag szikla hatású hátteret szeretnél. / Én 6 centi vastag nikecellt használtam/
Értelem szerűen minél vastagabb annál több helyet foglal el a medencéből.Első lépés.
Kb megrajzolod a nikecellre , hogy milyen alakú sziklákat szeretnél.Utána késsel vagy bármi éles eszközzel kidarabolod a minták között az anyagot,így egy domborúnak tűnő sziklamintás felületet kapsz
Gyertya láng,hőlégfújóval megolvasztgatod a felületet,én próbáltam egész mély amorf mintákat készíteni mert a csemperagasztó amivel majd bevonod nagyon sok mélyedést betöm.
Kültéri flexibilis csemperagasztót keversz oxid festékkel olyan színt választasz amilyet akarsz /okker,barna,fekete,pirosat, bizosat árulnak/
A maximális mennyiséget célszerű használni a csemperagasztó,oxidfesték keverésénél.
Ha jól emlékszek 1 rész oxidfesték 10 rész csemperagasztó.A színezett csemperagasztót vastagon felhordod a felületre. 2 rétegbe ,a rétegek között 2 nap száradási idővel.
Felhordás után sötétebb oxidfestékes csemperagasztó keverékével a mélyedéseket amit kivéstél újabb réteget hordhatsz fel így erősítheted a mélységérzetet .
Ha kész vagy akkor 2-3 nap száradás. Majd beleteheted a medencébe.
Mivel én annó öreg karcos medencébe tettem így nam sajnáltam így fbs-es beleragasztottam a hátfalhoz a kész hátteret.
Mivel ez az fbs nem tüntethető el az üvegről nyom nélkül,ezért neked más rögzítési módot ajánlok,hisz új a medencéd, kár lenne összab@axni.Ilyesmi lett a végeredmény,az akvárium a legelső medencém volt,így mai szemmel nézve már nagyon nem tetszik!
Itt láthatod, hogy a kiégetett részek szinte teljesen eltömődtek,alig látszanak, pedig 1 centis mélyedések voltk kb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest