- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetimokus
tag
válasz szasza_xp #11149 üzenetére
tudom, ezért is problémáztam miatta, de spacer kolléga már helyreigazított, amiért hálás vagyok, úgyhogy meglesz minden, csak jöjjön meg a noti(elvileg holnapra már megjön) aztán ha nem sikerül valami, vagy nem műxik akkor úgyis szólok..
köszi mindenkinek a segítséget! -
volvoguy
addikt
-
-
szasza_xp
senior tag
válasz volvoguy #11155 üzenetére
Figyi én nem vagyok nagy márka párti. max telóban, de az más történet,
szóval vettem céges felhasználásra egy acer extensa 5620z (Mondjuk nem itt és nem ennyiért)
Nagyon össze van rakva kb 1 hónapra rá a nagynénémnek vettem egy 17-es MSI-t majd 60 k val drágábban, azt nem merném hurcolászni. Anyámnak meg ehy 4 éves FUSI-ja van, az most kezd meghalni, de az sem volt úgy összerakva mint ez az acer. Szóval nem tudom, de az biztos, hogy az alapmodelleken ott spórolnak a gyártók ahol tudnak, vagyis az anyagokon elsősorban.
Nem, mondom, hogy egy Thinkpad, de a célra megfelelő, főleg ennyiért“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
szasza_xp
senior tag
Ja, az acer extensa 5620z tőlem egy különösen ajánlott plecsnit kapna ha már PH!
Amúgy érdemes lesz rá figyelni, mármint a cégre, mert szerintem a következő éveke egyik feltörekvő hw gyártója lesz
Mind minőségben, mind árban nagyon ott van.“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
spacer
aktív tag
válasz szasza_xp #11157 üzenetére
Nekem elötte MSI 610-es notim volt, de okádtam tőle. Az hagyján, hogy lassú volt, de ha gépeltem rajta a touchpadhoz folyamatosan hozzáértem, és sorokat ugrott a kurzor fel, le, jobbra balra, szóval eltudod képzelni milyen szövegeket gépeltem.
A másik probléma, hogy betömörítettek egy numerikus billentyűzetet a 15"4-es gépbe, és pl az é betű ugy össze volt zsugorítva, hogy alig lehettett hozzáférni. A kurzorgombokról már nem beszélve. SZóval bevitel szempopntjából nagyon rossz tervezés volt. A dvd-rom is nagyon rossz helyen volt, akárhányszor közelebb húztam a gépet mindig ott fogtam meg ahol a tálca nyitógombja volt, ezért mindig akaratlanul is kinyitottam. Arról már nem is beszélek, hogy milyen iszonyatosan gyorsan elkezdett kopni ahol a tenyerem hozzáértt a géphez. Na ennyit a másik márka szidásáról, lehet, hogy a héten nyerek a lottón, és megveszem az IBM legújjabb milliós notiját, aztán majd az Acer-t fogom szidni>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
spacer
aktív tag
Egyébként az Acer bill. kiosztása se tökéletes, és valahogy olyan érzésem van mintha néha ropognának a gombok. Főleg a Shift bill. A Caps lockot meg mindig megnyomom amikor az A betűt ütöm le. De gondolom elöbb-utóbb hozzászokom.
Ettől függetlenül az biztos, hogy masszívabbnak érzem, mint az eMeSét.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
hvb
tag
Szasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy 7220 GL960 Express chipsettel rendelkező gépbe
be lehet e tenni T9300-as procit.
És hogy érdemes e (melegedés, teljesítmény stb.)Köszi.
Üdv
[ Szerkesztve ]
zs.
-
smot
csendes tag
van ey ACER travelmate 422LC gépem ki tud bele olcsón akksit?
üdv
-
volvoguy
addikt
hát nem tudom....majd ha eljutok odáig hogy összegyűlik a pénzem, jobban beleásom magam, amugy én sem vagyok márkapárti, nem is azért néztem ki az acert mert az tetszik, csak annek volt az a modellje jó áron...tehát nekem ugyanugy jöhetne dell, vagy toshiba, acer termékem se volt, csak ugy mint asus, igy a minőségről ne mtudok sokat...majd meglátom...meg van egy ismerősöm, na neki az egész familiájában acer van, sekinek sem volt vele gondja, egyedül az egyikük travelmate-jének szarakodik a dvd meghajtója, de a szerelő szerint ez en mcsoda, valszeg tipushiba ez a traverlmate-eknél...de minden másban bevállt nekik az acer
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
hvb
tag
válasz brumi1024 #11166 üzenetére
Az apróhirdetésben hirdetnek ilyen gépet csak az a kérdés megérie az árát.
Illetve a proci teljesítményét ki lehet e használni benne.
Lehet e olyan szorzót beállítani a bios-ban, hogy jó legyen minden hiszen 533 FSB-s a chipset, a proci meg 800-as és 2.5 -ösÜdv
[ Szerkesztve ]
zs.
-
sine_morbo
csendes tag
Sziasztok!
Kiszemeltem magamnak egy TM6293 szubnotit és hozzá dokkolót. Fontos szempont volt a választásnál az erős proci, hosszú üzemidő, kis méret és a dokkolhatóság (ezeket csak azért írom le, ha valaki cáfolni akarná, miért pont ezt választottam: bátran tegye).
Nem nagyon (sőt szinte egyáltalán nem) találok erről a gépől teszteket. Van valakinek ilyen gépe/tud ilyen tesztről? Bármi használati infonak, tapasztalatnak nagyon örülnék, mint pl. mennyire csendes a gép, stb. Thx! -
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Tudom hogy nem ide való, de nem találtam megoldást.
Segítsetek, hogy ez mi:
Problémajelentés
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
twollah
nagyúr
válasz sine_morbo #11169 üzenetére
Az 1GB memoria a Vistanak nem a legtobb.
Fel eve bovitettem 1GBrol 2re a memoriat es viszonylag sokat gyorsult a rendszer.
Csodat nem kell varni a +1GBtol, de azert erezheto a gyorsulas. -
spacer
aktív tag
Miért van az, hogy minden egyes újraindításnál a letiltott gigabites hálókártya engedélyezi magát, és ott virít az óra mellett???
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
senior tag
válasz twollah #11174 üzenetére
Pontosan...Nekem a gépembe csak egy giga volt ,de semmire nem volt elég( akadoztak a zenék a medi player-ben, nem tudta rendesen lejátsani a flmeket)pedig jó procival volt megáldva 2.0ghz dual core...
Mikor vettem bele + egy gigát minden problémám megszűnt és újra jó volt a gépem... -
sine_morbo
csendes tag
válasz sine_morbo #11169 üzenetére
TM6293-ról senkinek semmi infója? (itt kérdeztem)
-
floxet
tag
hi
lécci segtísetek picit. mostani állások alapján milyen márkák mondhatóak megbízhatónak? dell nálam favorit ez egyértelmű de egy acer noti pl mennyire okés? perpill asztali pc-m cserélném el de nem tom acer miylen. előre is köszi ha valaki válaszol -
floxet
tag
ez lenne a gép:
ACER Aspire 5920G-302G16MN- Intel Core2 Duo T7300
- 15,4 WXGA CrystalBrite LCD
- Up to 1024 MB Nvidia 8600 GT Turbocache
- 2GB DDR2
- 160GB Sata HDD
- DVD Super Multi DL
- WLan
- Bluetooth 2.0+EDR
- Subwoofer
- HDMI
- Webcamera, stb . . .de nem vágom ez milyen ketyere. valaki tudna írni róla megbízható e, jó e vagy milyen?
-
floxet
tag
t5800 van valakinek infója?
-
spacer
aktív tag
-
joe2119
tag
válasz sine_morbo #11179 üzenetére
Hali sajna azt a gépet nem ismerem ,de ezt megnézhetnéd jónak tűnik : http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8984
[ Szerkesztve ]
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
Blue@X
senior tag
Hy,
Acer 5315-ös notim van.
Tudnák most szerezni bele T7100-as procit(1,8Ghz, 2MB L2 cache, 800Mhz)
A kérdés az, hogy menne-e benne, mivel a procinak 800Mhz-s az FSB-je.
Most egy Celeron M530 1,73Ghz-s van benne(533Mhz FSB). -
senior tag
Nem tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a travelmatek billentyűzete vízálló-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest