Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
okés, köszi Skylark, rákeresek Google-on a SPEEDFAN nevű progira, amúgy ABIT ST6-som van!
de ha valaki tud mást, és láttatok már ASUS PcProbe progit,olyan kellene, mert abban van ''felvételi'' lehetőség, azaz a monitoring adatiat garfikusan utólag visszanézheted az idő függyvényében!( x tengely= idő ; y=amit meg akarsz nézni infó)
csőváz -
J.J. András
őstag
az a bajom vele igazából, kérlek ne nevessetek ki, nem tudom a SENSOROKNAK beállítani,hogy kijelezzék a CPU és Motherboard hőmérsékletét, és ha kell szirénázzanak!
szóval nekem túl komplikált az MBM 5, azért kértem mást, gondolom kedvetek meg nincs, meg időtök sincs leírni,hogy kell beállítani!!
jah, amúgy az ASUS PcProbe, csak beállítgattam a csúszkán a figyelmeztető jelzéshatárt, aztán volt rajta HISTORY, amin akár napokkal visszamenőleg meg tudom nézni, mi mennyin ment( CPU hőm..., Vcore, I/O Core......)
igazából azért kellene olyan, hogy a méréseimet, pl egy 5 órás játék után visszanézhessem softweresen!
köszi,csocs -
J.J. András
őstag
na,szépen megpróbálok midenkinek válaszolni, de ha valakit kihaygok,bocsi!:)
köszi amúgy a hozzászólásokat!
csőváz -
J.J. András
őstag
a nyitó címből talán leveszitek mi kellene nekem!
nem találtam semmit az ABIT honlapján!
a MBM 5.0-5.xx nem kell, nem szeressük,szóval tudtok valami gyári ABIT monitoring programot,amivel mérhetek hőmérsékletet, esetleg szabályozhatom is a Win alól? (olyasmi kellene,mint az ASUS PcProbe nevű progija )
köszi, csőváz
Aktív témák
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest