Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #31295 üzenetére

    Elöljáróban már most is tudok róla némi véleményt mondani:

    -A két elem miatt tutira nehezebb lesz és ez nekem nem nagyon tetszik mivel BS-ben jobb a minél könnyebb kondroller. Mondjuk megszokható lehet, ezt csak akkor tudom ha próbáltam. Az viszont tuti, hogy a könnyebb jobb, természetesebb hacsak nem kizárólag FPS játékokkal játszik valaki - én nem csak azzal szoktam.

    -A két elem ellenére is gyorsabban fog merülni a kontroller, mint az Oculus Touch. Ez szintén negatívum számomra mert hiába van 4 ágyas töltőm, utálok töltögetni. Ezt majd úgy fogom abszolválni, hogy rendelek legalább 8 db új tölthető elemet a meglévőek mellé (van egy kedvenc holland shopom ahol kb fél áron adják a márkás, eredeti akksikat - nkon.nl). Így remélhtőleg az sem lesz gond ha egy hétvégén egy nap 6-8 órát szeretnék VR-ozni. Volt már rá példa.

    -A kontroller kialakítása kényelmesnek tűnik és az eddig hallottak alapján mivel a touch-ra hajaz ezért a fogásra biztosan jó lesz. De a Cosmos kontroller iszonyat bumfordi volt és az is két elemet használt. Full átlagos méretű kezem van, szóval majd ezt is meglátjuk.

    -Az Oculus Touch kapacitív gombjai már most tudom, hogy hiányozni fognak. Én sokszor flasheltem azon, ahogy az Alyx-ben is tettem-vettem az ujjaimat és mutogattam jobbra balra, csak a saját magam szórakoztatására is. A Walking Dead-ben is bökdöstem a döglött zombikat és tereptárgyakat. Számomra ez növeli az immerziót és egész biztos, hogy hiányozni fog.

    Egyébként tervezem, hogy készítek róla én is egy bemutató/review videót, magyarul. Nem a youtube-ból élek, csak hobbi szinten videózok ezért ilyesmi minőséget tudok nyújtani.
    Ha már tudom mikor jön a G2 szerintem ki fogok venni némi szabit. A főnökök már így is hetek óta kérdezgetik mikor akarok szabira menni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák