Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Rick3D #15959 üzenetére

    Nálam az Elite repülés közben sosem okoz rosszullétet, egyedül a bolygókon kocsikázás néha, de ha átváltok ágyú módba, amikor fix a horizont, akkor ott sem.
    Szvsz Rift-ben az Elite dogfight verhetetlen, mert mindig látod, hogy hol az ellenség, nem kell külön a player kamerát is forgatni.
    Ugyanakkor az igaz, hogy Rift-ben nem lehet 2-3 max. 4 óránál többet bírni, mert bármelyik HMD-t választod, az mégis csak egy cucc, ami az arcodra préselődik és egy idő után kényelmetlenné válik. Nekem az a fő problémám a Elite-el, hogy VR-ben végig csinálok pár küldetést, röpöködök pár órát, na most már befejezném, de arra még rájön 30-45 perc, mire visszarepülök és leadom a küldetéseket, különben elbukom a jutalmakat és akkorra már tényleg kényelmetlenné válik.
    Igazad adok Dyingsoulnak, a legjobb felváltva csinálni: amikor izgalmasabb a látvány, harc van, stb. akkor VR, ha meg végig kell csinálnod 10+ ugrást, akkor érdemes átállni monitorra. Egyébként a le- és felszállásokat érdemes VR-ben végigvinni, még ha monitoron hatékonyabb is, mert hatalmas élmény, teljesen más minőség, mint monitoron.

    Amúgy általában a VR-rel kapcsolatban én is azt ajánlom, hogy még ha az Elite is a fő szempont, elsőre állítsd be a full roomscale-t és játsz végig pár roomscale játékot, hogy kitapasztald a rendszert. Jópár fórumtárs kezdte úgy a VR-t, hogy csak és kizárólag szimulátorozáshoz, aztán hónapokig csak a roomscale játékokat tolta.

    Tudsz saját fejhallgatót is használni rifttel, mert a beépített fülesek leszerelhetőek, de nem ajánlom, mert sokkal kényelmetlenebb külön fülessel is bajlódni, amikor fel-leveszed a hmd-t és a saját fülesei elég jó minőségűek. Azaz ha nem valami über audiofil élmény a cél, akkor nem látom értelmét saját fülesre váltani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák