Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz Dyingsoul #15958 üzenetére

    Na ezért szeretek PHzni :) Végre valaki aki nem spórol a szavakkal :DD

    Szóval , Köszönöm a tanácsokat és tippeket újfent. Megfogadom őket ( amúgy nem szoktam ) mert általában én vagyok a bevállalós kemény csávó , ha valamit meglehet fejelni akkor az első sorban teszem. Viszont a Vr egy ritka kivételt fog képzeni mert végül is te megerősítetted azt amit (kb mióta megjelent) hallottam / olvastam.
    Így most már értem hogy szegény . . . miért nem tudott landolni és egy pár métert megtenni egyenesen.

    Nem hagyhatom ki , nagyon cuki vagy :B persze nem tudhattad , EDben 1200 órám van.Ezen kívül Duviékkal nyomtam még anno. Szerintem biztos ismered A legnagyobb Magyar ED közösség. Velük szoktam repkedni.Igaz már vagy 2 éve - sok minden változott de azért az Elite rangot majdnem mindenből megszereztem. Combat maradt ki. Még a régi rendszerben nyomtam le az expot , Sagg A* stb... 1500~2000 neutron 300~400 b.holet scanneltem le egy futam alatt 1,5 hónap volt. Mikor hazajöttem több száz milla expo data volt a zsebemben :DD Tradingben az elsők egyike voltam aki robigózott és kb azzal meg is szedtem magam. Persze a smuggling maradt a fő állásom. Smuggler Cutter fullosra engizve/tuningolva fullos cargóval (teli rabszolgákkal) boostolva be az állomásra shield nélkül és lefagyasztva hogy ne tudjanak scannelni :) Szóval egy két dolog van már mögöttem de azért 2 év és egy hotas váltás alapból betenné az ajtót nem hogy VR. Xbox/ps4 controller SRVhez nagyon jó, azzal lehet a legjobban irányítani mind közül mikor data celleket kell időre kihoznod és finoman kell navigálni nagyon jól jön. Jó HOTAS-t vettél én is azt tervezek csak pedálokkal hogy az X Y Z axisokat a hátsó boostereknek tudjam irányítani. Lehet persze a karra is rakni de lábakkal az igazi finomság. Abszolút a hotas adja az élmény. Én olyan 800 órát nyomtam le egér billel. HOTASsal meg kellett tanulnom újra repülni. Mintha egy 0 órás kis se**dugasz lettem volna :D Viszont később sokkal pontosabban lőttem a manual ágyukkal , sokkal jobban tudtam manőverezni a hajót. FA offal olyan counter manővereket tanultam ki hogy azt egérrel BAH !! Akikkel játszom , ők segítettek beállítani a hotast. Külön pdf guide meg képek meg amit csak el tudsz képzelni a piacon lévő legtöbb hotasra van külön kiosztásuk amit a cirka több év alatt , kb béta óta kitapasztaltak. Ha gondolod elnavigállak hozzájuk vagy mikor már élesítem a rendszert 1-2 hét , beköszönünk :) A titka ennek is az hogy van egy sablon amit pl ők tudnak adni és utána te szabod teljesen személyre - nem kell egér billentyű még térképhez sem !! 2 dolog kell : 1. hotas 2. xbox/ps4 kontroller és ennyi , mert discordon meg dumálunk. Egyetlen esetben lesz szükséged a billre ha chatelni akarsz ingame vagy steamon. Ja meg a NETKÁBELRA ! ha megakarsz lógni , csúnya combat logg ... :N P2P ... Tudok olyan macrokat mutatni ami univerzális vagy éppen kényelmes. Egy gomb/konbinációval lekéred a dockingot stb... heatsink,scb,cm egy gombnyomásra stb... Mondjuk VRban tényleg nagy szívás lehet a grind , monitoron is kínlódás volt több száz órát nyomni a CR/repuért. Ha jól emlékszem nekem már csak matiért kell majd mennem az új engi rendszer miatt. Flottányi hajó + 2milliárd Cr. A thargoidokra vagyok kíváncsi - elvileg nagyon combos némelyik. PP-zni szoktál ? Barbi shield stb.. ? A mihez tartás végett , fed vagy allys vagy ?

    Jajj , azt soha nem felejtem el mikor Jani benyögni hogy Jójó... csak az a furcsa hogy más a f*sz*m :C :DDD talán épp néztem őket vagy nem is tudom de szakadtam. VRos srácok munkásságát majdnem a kezdetektől követem. Akkor ez is egyén függő , nekem mutatták hogy VR mellé ajánlanak robotos fleshlightokat valami 40k és hátradőlsz , VR fel és mehet a menet. konkrétan a kezeid szabadok. Itt nem részletezném :DDD ha rákeresel az official storra az a legdrágább termék. FOV sokat számít ugye itt jön képbe a StarVR na abban tuti nem lenne ilyen. Előbb úgy is a gépet rakom össze, majd beszerzek pár ilyen tartalmat. Amit írtam azért gondolkozz el rajta, csak hátra kell dőlni :))

    btw : dio 4 ? A saját fejhallgatómat tudom használni riftel ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák