Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Ck. #4440 üzenetére

    Ha jól tudom 2004-ben volt facelift, 2000-től 2007-ig ment a modell, kintről ezt úgy tudod megkülönböztetni, hogy színre fújtak a díszcsíkok/ütközők, és FF-re cserélték a lámpát.

    Nálam még fekete, de a T5 egy zseniális motor, nem kell félni tőle, csak ne füstöljön hidegen (se). Igazából nem tudom mit javítottak rajta, csak kintről a lámpa cserét, meg a színre fújt műanyagokat. Nem nagyon találtam jellemző hibát, ami elő szokott fordulni az az ABS jeladó hiba, úgy hogy bármit is mond az eladó, ha ég az ABS ekkor ne vedd meg, vagy tudd, hogy azt meg kell csináltatnod, ha egyébként nagyon jó állapotú.

    Nem venném automatával, ennyi idősen az már időzített bomba az élettartam olajával, de ebben is lehet kivétel, pl egy nem rég váltó felújított darab.

    Szerintem ne az évjáratra figyelj, az enyém is 15 éves, első szériából való, még is gyönyörű darab, napi használatban, egy Anglia - Magyar táv sem gond neki, ha éppen úgy alakul.

    Inkább arra, hogy ne jelezzen vissza semmi hibát (ABS, SRS, stb...) ne rozsdásodjon nagyon, ne legyen törve (bár itt nem jellemző szerencsére) szépen fusson hidegen is, melegen is, ne füstöljön. Legalább részben legyen szerviz története, esetleg 4 egyforma és jó gumi legyen rajta.

    Amit még meg szoktam nézni, az a fagyálló, ablakmosó és olaj szín és szint, illetve hogy van e kiégett izzó, ez is sokat elárul a gazdájáról, de persze ez sem törvény szerű, csak egy tám pont, idős kocsi, vegyél meg egy szép darabot, alkudozz kicsit rá, és kapjon meg mindent ami jár neki, ahogy az enyém :DDD

Új hozzászólás Aktív témák