Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CYBERIA

    őstag

    válasz LOTR #1208 üzenetére

    A nagyon környezetbarát jelző szerintem semmilyen Diesel motorról sem mondható el, fogyasszon bármilyen keveset. A NOx és a korom az egyik legrosszabb a szennyező anyagok közül, ha a káros anyag kibocsátást nézzük. Megtapad mindenen, ráadásul rendkívül rákkeltő. A szálló por jelentős része innen származik.
    Részemről akkor már inkább választom a 200 g/km széndioxid kibocsátást (a CO2 legalább nem mérgező), cserébe ültetek valahova két juharfát.

    Érték/ár arányban lehet jó maga az autó, de 10 milliót ekkora motorral nem fizetnék ki (ha lenne is ennyi pénzem) semmilyen más típusra sem.
    A 2.4D 800 000 Ft-tal drágább, amiből lehet és kell alkudni, és ami azért mégiscsak egy épkézláb motor, ha már mindenképpen Diesel kell valakinek. Egy literrel többet fogyaszt, de nem annyival megy jobban.

    APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

Új hozzászólás Aktív témák