Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz N0rthF4c3 #10192 üzenetére

    Én tavaly januárban voltam állítani a Kinizsi utcai AKH-ban. Ott elől hátul beállították, utánna nem tapasztaltam problémát a mostanig lejárt 17e km alatt (nem húzott semerre, nem koptak a gumik félre). Viszont hozzájuk új felnit biztos nem vinnék, illetve a mostaninál is sikerült nagyon "igényesen" megoldaniuk a centrírozást.

    Pár hete voltam Diósdon, mivel az első gólyaláb csere után is kellett még futóművet állítani. Ott annyit mondott a srác (gondolom új lehetett, ősszel még nem láttam), aki csinálta, hogy elől kellett állítani és kicsit hátul is kellett korrigálni rajta. Eddig nem vettem észre semmi különöset, bár kb. 500 kilométert mentem azóta. Szóval remélem, hogy jól csinálták meg. :D Árban egyébként náluk asszem 8-10e Huf körül volt csak az állítás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák