Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    Ma lehetőségem volt szemügyre venni az egész Apple palettát, sokaktól olvastam hogy a kisebb imac kijelzője láthatóan gyengébb mint a nagyobb.Én a mai napig egy crt monitor előtt ülök ilyen szemmel tudom megítélni a kérdést, de a 20as imacnek tényleg nem valami jó a képe, és a betekintési szögek sem valami jók(hozzáteszem én így látom szinte minden olcsóbb paneles monitornál a dolgot)plusz a fényerő maxon volt, így kb elég volt, de itt sem azt tapasztaltam amit sok helyen hallottam,hogy a fényerő még 50%-on is sok...a 24es rendben volt, meg volt egy mac pro ami valami batár nagy cinema displayre volt kikötve nahát az persze csodás volt. mindezt csak azért írom le, mert sokan mondják hogy otthoni átlagos használatra a 20as is jó, nincs gond a képével. hát engem nem győzött meg, pont olyan képe és olyan hibái vannak, ami miatt a mai napig nem cseréltem le a monitoromat, mert aminek olyan képe van amire rábólintanék, az meg horror áron van.

    Az új macbook és mb pro kijelzője szintén ilyen, betekintési szög nekem ott sem elég bár a hordozható gépek között tényleg kiemelkedő képük van.

    hozzáteszem átlagos felhasználó vagyok, grafikusi munkánk közelébe nem kerülök, mégis zavaró.

    Összességében azt mondhatom hogy a laptopok lenyűgöztek, a kicsi imac egy picit csalódás, a nagyobb olyan mint gondoltam.

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák