Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz ForRedGlory #27579 üzenetére

    Koszonom. Igazán rendes Tőled, sajna már vonaton ülök.
    De sikerült kipróbálni bmw rimmel a fana 2.5 bazist v3 pedalokkal.

    Nagyon hasonlítási alapon nincs csak a valóság vezetés élménye és az MM logi 920.

    Összegezve Én monitoron játszottam elmarad az igazi vezetési élménytől annak finomságától DE! Logit magasan veri élményben.

    Ez egy olyan otthoni szim. amit tudtam élvezni. Nagyon nagy elmény lehet VR ban. 3 monitor vett körbe de én pont ettől Szédültem Főleg mikor kitőlpördültem.( Úgy látszik a vr jobban bírom semmi szédülés) Az van hogy a korábbi csalódottságom (g920) átvette az "szeretnék magamnak otthonra egy ilyet" élmény.
    Sajnos a kistesóját a bázisnak nem tudtam kipróbálni pedig Kíváncsi lettem volna hogy az miben gyengébb (valaki aki próbálta mindkettőt?) Ha csak erőhatást nézzük az nekem nem olyan fontos itt is levetettem 60% ra mert a 80 nekem túl sok volt. Viszont az már nagyon tetszett hogy ez a kormány lényegesen finomabban krémesebben forgott hang nélkül. Így azt mondhatom simán oda tudnék ragadni a gép elé ha otthon lenne egy ilyen. Elég hamar megszoktam. Érdekes ez a VR.. rendesen hiányérzetem volt monitor előtt ülve. Az olcsóbb Bmw rim volt rajta, tetszett. Fogása minden..

    Pedal CS V3: Nagyon jo volt, érezhető nagyon a játék vele. A logi 920 fasorba nincs szerintem. Az gyerknek való inkább...(vagy csak nagyon az igazira hajazó élményt keresem) szubjektiv.

    Összegezve azt hiszem valamikor a jövő évben veszek egy fana combót.
    Csak még azt nem tudom eldönteni sima vagy a 2.5 bazissal.
    Mert ha erő kivételével, az élmény, a pontosság, a forgás finomsága, ugyanaz mint a 2.5 el, akkor nekem elég lenne a kis tesója is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák