Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    előre is elnézést, hogy nem olvasok most vissza párezer kommentet, de lenne egy kérdésem: (soha nem volt konzolom és elég tanácstalan vagyok... a gt sorozatot is csak hírből ismerem)

    most vettünk múlt héten egy full hd-s tv-t és pár napon belül elhozzuk barátnőm porosodó ps2-jét, ami még szüleinél van... (jutányos áron vette még régen, nincs kisütve és használni szeretnénk, ne álljon) van pár játéka, de a gt4 mintha nem lenne közöttük... úgy látom, hogy "fillérekért" beszerezhető és most megerősítésre lenne szükségem... :)

    maga a játék már nem mai, de hogy mutatna a mai játékok grafikai színvonalához képest? ad akkora játékélményt, hogy feledteti a grafikát? és nehézségre milyen? ha meg lehetne benne találni a szórakoztató nehézségi fokozatot, akkor esélyes, hogy megvennénk :K ...viszont, ha keményebb, melós napok után csak rúgna egyet ez is az idegrendszerünkbe, akkor inkább kihagynánk... wiki-n csak single+online multiplayer játékmódot írnak: nincs benne split screen mód egyáltalán?

    ui: köv. generációs konzol lenne egyébként a legjobb, de a tv most betette a költségvetésnek... szerintem 1-2 éven belül nem gondolkozunk ilyenben

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák