Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Amur #53210 üzenetére

    Ez a van érkező pool kategória. :D
    Én meg nem tudok mit veszteni... motort kutyát tudom magammal vinni angol már most teljesen folyékony szerencsére, mellé kell még egy német + francia aztán tökéletes lesz az összkép. Nem valami lokálpatrióta vagy hazafi gondolkodás de most tökéletesen megmutatkozik mennyire nem lehet arra számítani, hogy a vezetés tesz bármit is az országért vagy a lakosságért... barátom esete bő egy hónapja nekem hatalmas ébresztő volt a lábon elhordott embólia+trombózissal ami után 2 héttel haza is küldték... :U Gyógytorna vagy rehab? Az miaz? Lépcsőzzé b*meg. :W

    Csatravi Gyenge és gyáva valaki azért mert nem akarja a hátralevő éveiben a lehetőséget elvenni magától a változást reményét hajkurászva? Ha igen legyen én bevállalom^^ de szerintem pont ellenkezőleg beleugrani az ismeretlenbe az ismert meleg pocsolyából minden csak nem gyávaság.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák