Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz szekra #38722 üzenetére

    "Ha lezárnak/bezárnak mindent sokan éhen halnak, na ettől kéne rettegni inkább."

    Talán be kéne tartani a védekezés alapvető szabályait (és betartatni, magánszemélyként szólni, hatóságként büntetni), és akkor kisebb eséllyel lenne zárás.

    Bocs de ha a másik oldalról lehet önzőzni, akkor az én véleményem meg az hogy új munkát találni mindig könnyebb, úgyhogy zárjanak csak nyugodtan, ha ezen múlik (szomorú) akkor a következménye persze hogy az utcára kerülnek emberek, még mindig jobb mint meghalni. (konkrétan leírta valaki hogy ne legyen zárás, és picit több halott legyen - ilyet szerintem ember még magának se kíván, nem hogy másnak :F )

    Amúgy nem teljesen értem, volt lassan háromnegyed év gondolkodni, hogy a világ nem biztos hogy úgy fog most még egy ideig működni, mint eddig. Senkinek nincs végtelen tartaléka. De volt idő átgondolni, mi legyen ha megint beüt a ménykő (ahogy arra minden jel utalt, bárhogy is próbálták sokan a tagadásba menekülni). Ennyi idő alatt nem csak B hanem C D terveket is ki lehetett volna ötölni, hogy mi legyen. (Pl. a minner.hu-n rendszeresen vannak erre ötletek, hogyan fordítsuk előnyünkre akár nulláról a jelenlegi helyzetet)

    Jó kifogás, hogy persze, a 50-60 éves nyugdíjközeli mammerek hogy képezzék át magukat pl. egy digitális átállásra, de itt a topicban szerintem pont nem mammerek rettegnek hogy megint zárás lesz és jajj a munkával mi lesz.
    Amúgy munkatársam 82 éves mamája a kedvenc példám, megtanult Duolingon alapszinten angolul, hogy értse a youtubeos kötögetős meg főzős videókat... de persze a kor meg a képzettség (hiánya) mindenre kifogás, hogy onnan már nem lehet továbblépni. Aki nem akar...

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák