Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz Kékes525 #25672 üzenetére

    Saját magam is nagyon tartok ettől a vacaktól, de, mint a német teszt kimutatta, hogy bár a vírus kimutatható a berendezéseken, de nem fertőzőképes, így maga a maszk levételét én saját magam nem tartom veszélyesnek.
    Más: Továbbra sem értem ezt a vírust. Ha egy fesztivál többszáz fertőzöttet teremt, és szétterjed az egész világon, de családon belül meg nem terjed. WTF?
    Megyei kórházban dolgozó, a kormánypropagandát "nem szerető" közvetlen rokonom, bár nem kapott maszkot, és sorstársai sem, mégis arról számolt be, hogy nincsenek koronás betegek. Egyszerűen nem értem! És nem kötekedés, csak valami nem kerek. Nem vagyok képes felfogni, hogy akkor most hogyan terjed. Erről hol vannak a kutatási eredmények?
    Jöttök itt a maszk helyes viselete, maszk helyes levétele, utcai ruha fertőtlenítése, és a tököm se tudja milyen végletes óvintézkedésekkel, de még egyetlen hivatalos tesztet sem láttam, hogy "így lehet elkerűlni"!
    Szuperszámítógépek ide, vagy oda, erre sem képesek! Francokat, kiszámoltak elméleti gyógymódokat, de azt nem, hogy hogyan lehet elkerülni!

    [ Szerkesztve ]

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák