Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz ooloo #112540 üzenetére

    Jogok, jogok...
    Megint csak itt vagyunk.
    Miért van az, hogy jellemzően azok picsognak, meg sírnak a bármilyen jogért, akik kötelességet (ami a jogért cserébe jár) b@sznak teljesíteni? Mint az USA-ban a BLM mozgalom, joguk van mindenhez is, még fosztogatni, gyújtogatni, rendet zavarni is, ha meg jön a számonkérés, megint csak a jogok mögé bújnak.
    Jogom van ehhez, jogom van ahhoz, meg amazhoz is, de cserébe nem teszek semmit, mert ahhoz is jogom van...
    Most is ez van: nem oltatom magam, mert jogom van hozzá, de maszkot sem akarok, mert ahhoz is, meg lezárást sem, meg korlátozásr sem, és utazgatni is akarok. Megy a sírás részükről, hogy legyen végre normális élet, de tenni érte bármit? Lóf@$zt! Nem hogy oltást, tesztet, meg maszkot sem!
    Akik beoltatják magukat, azok tesznek azért, hogy mielőbb túl legyünk ezen a szaron, mivel jelenleg az oltás , a magas átoltottság jelenleg az egyetlen hatékony mód, hogy ne jöjjön havonta új mutáns, ne kelljen mindenhol maszk, ne legyen lezárás, hogy lehessen utazni mindenkinek szabadon, mindenki beülhessen egy étterembe.Nem csak magukért oltatnak, hanem a társadalomért. Többségében oltatlanok vannak a kórházakban, az egy éve húzódó térdműtéted meg várhat, mert a Karennek joga volt nem oltatni kórházba kerülni aztán a háttérhatalmat, meg az orvosokat hibáztatni.
    Azok az országok, ahol nem hagytak helyet a hülyeségnek, meg a joghuszároknak, lényegesen előrébb vannak, ahol meg mindenkinek joga van hülyének lenni, mindenhol áll a bál.
    Aki nem akar oltani, ne tegye, de vállalja akkor a folyamatos tesztelést, meg a maszkot, meg a korlátozásokat.
    Ha gyorshajtok, aztán tilosban parkolok, nem csodálkozom, ha rommá büntetnek.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák