- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
A korábbiakból meg az idén nyári Dembele, Cou ügyből kifolyólag tudtam hogy aljasak, de nem hogy ennyire... [link]
Minden lépésük úgy volt megtervezve, és időzítve, hogy a lehető legnagyobb mértékben bekavarjon a szereplésébe, és egy rossz bajnoki rajt, esetleges BL-bukta után könnyebben elengedjék a játékost.
Vasárnapi ultimátum, aztán a tegnapi nagy barsza beismerés és végső lemondás a játékosról odáig fajult, hogy megcáfolva mindezt toltak mégegy ajánlatot, mit ad csoda épp megint a csapat meccsnapján, ráadásul a legfontosabbon, amiért tavaly egész évben küzdöttek.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #97253 üzenetére
Hányok a mai futball diplomáciától.
Ha egy Liverpoollal ilyet lehet csinálni akkor mit mondjon egy kisebb költségvetésű csapat? Esélye nincsen...
Tisztelet a Barca vezérkarnak! Több mint egy klub! Meg amúgy az összes gyökérnek beleértve az angolokat is akik pénzé és márkává tették a futballt.
Azok gazdagodnak tovább és jutnak még feljebb, mélyítve a szakadékot akik eddig is gazdagok voltak, a többit pedig még büntetik is."Régen a szegények fociztak, a gazdagok nézték,
most a gazdagok fociznak és a szegények nézik."
(Puskás)[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Septum15
aktív tag
Elvileg ma Messi kérésére a csapat együtt ebédelt. A játékosok és az edzői stáb volt jelen csak. Nagyon remélem, hogy arról szól az egész, hogy leváltásra kényszerítsék ezt a retardált vezetőséget.
A szeretet klubbom dicsőségét és minden amiért megszerettük oly sokan és mindent, amit képvisel tönkre teszik a patkány és a társai.Rengeteg pénz van náluk. Ott van Dembele. Több mint egy hete nem is beszél a Dortmundból senkivel és az országban sincs, mert bár a Barca ajánlatára. Ha 130 millió az ára, akkor annyi. Miért nem lehet le tenni érte? Ezekkel a műveletekkel amiket a vezetés művel tönkre teszik a csapat hírnevét, a többi csapattal a kapcsolatokat, és lehet, hogy 3 nagyszerű játékos karrierjét. Dembele, Coutinho és Seri ez a 3. Elvileg Seri hétfőn elbúcsúzott a csapattól a Barca miatt, csak a nagy vezetés tegnap vissza állt tőle technikai hiányosságok miatt a játékostól, és sokaltak a 40 milliót. 40 millió nem volt sok Paulinhoért? Nem a játékost szidom, mert már a csapat tagja és remélem hogy be fog válni, de ennyi erővel Paulinho ára is sok volt.
Ha a vezetőség Di Mariat igazolja le Coutinho és/vagy Dembele helyet, akkor személyesen fogok elmenni Bartomeuhoz és ki fogom herélni, és megfogom vele etetni.
Ilyen egyszerűen nincs, hogy a csapat 2 legnagyobb és legfontosabb játékosának jövőre lejár a szerződésük, de nem tudják velük aláíratni, pedig mind a két játékos szívesen maradna. Ha Iniesta és/vagy Messi elmenne, akkor biztos vagyok benne, hogy felgyújtanák Bartomeuék házát.
Remélem hogy hamar eltakarítják őket.
#BartomeuDimiteYa
#BartomeuDimiteHoy -
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #97254 üzenetére
Nem tudom csinál-e más csapat ilyet, elég jól követem a futballt, de hasonlóról nem tudok.
Konkrétan a Soton mint gúnynevén a Liverpool fiókcsapata úgy kiakadt idén nyáron hogy megint akarják egy játékosukat (és a játékos megkeresése a LFC részéről valóban támadható volt), hogy bapanaszolták az FA-nél, akik egy hosszabb transfer bant osztottak ki rájuk kishíján, de a két klub végül megegyezett, megvolt a hivatalos bocsánatkérés és a Soton végül nem tett feljelentést. És ez csak egy piti dolog volt ahhoz képes amit a barsza csinál, ott ugyanis a tárgyalásokat a LFC (valóban) nem a megfelelő sorrendbe csinálta és a Soton berágott.
A LFC azért kapott 3 év transfer bant az ifik igazolására, mert a Stoke berágott rájuk hogy egy játékosukat nem igazolták le az előzetes ígéretek után..
Ehhez képest a barsza nagyon bátor (nem tudom vágjátok-e, nagy vonalakban asszem beírtam mindent a nyár folyamán, de nem mindent), mert akadémia már sehol és ha megint kapnának egy transfer bant akkor nagyon megszívhatják. Engem speciel nagyon meglep, hogy ezt ilyen bátran csinálják következmények nélkül.
-
DeathAdder
veterán
válasz Septum15 #97255 üzenetére
Hát valamit tenni kell, mert ez így tényleg nem állapot.
Anyagi megkötések is lehetnek (??) amennyire kell nekik Cou és Dembelé olyannyira kicsinyeskednek az ajánlatokkal. (oké a legutóbbi Cou ajánlat 130 millió, de ebből 80 ment volna 4 éven keresztül részletekben, 50 meg olyan addonok mint aranylabda, BL győzelem, triplázás etc..)Seri esetét konkrétan tudom, mert a LFC is akarta leigazolni. A Nice kijelentette, hogy a játékosért aki leteszi a 40 milliót akkor a klub részéről mehet.
Végül azért nem jött össze az üzlet, mert egy furcsa betegsége van (most be nem ugrik mi a neve), ugyanis nem bírja a hideget, papírja van róla, az ízületei felduzzadnak a hidegtől.
Tehát 40ért simán le tudná igazolni egy mediterrán csapat, főleg a Barsza...
-
Septum15
aktív tag
válasz DeathAdder #97258 üzenetére
Főleg ami idegesít, az még az amit Neymarral csináltak. Nagyon megutáltam az embert, mert érdekes volt a viselkedése, és nem azért mert eligazolt.
Most már kezdem megérteni, hogy miért is ment el.
De a tegnapi közleménynek mi értelme van, miszerint beperlik "apró" pénzért. 8,5 millió euró. Tény hogy nagyon sok, de most egy olyan nagy klubnak, mint a Barca?
Ne 8,5 milliókon zsidóskodjanak már. Inkább tegyenek le pénzeket az értelmes játékosokért.Amit írtál, az teljesen úgy lehet.
Ha kapunk még egy transfer ban-t, akkor ott biztosan elvérzünk. Nem tudom, hogy mennyi a minimum vagy a maximum amit kapni lehet, de ha 2+ év lenne, akkor biztosan annyi. Iniesta valószínűleg vissza vonul addig, Messi már 32 lenne. Suárez is. A La Masia és a B csapat sincs a helyzet magaslatán. Ilyen szar helyzetben nem kéne ilyeneket csinálni, mert bármi megtörténhet. A legnagyobb tehetségek mennek el a La Masiáról, azok akik akár 1-2-3 éven belül már az első csapatban is játszhatnának.Amúgy én ebből a retardált vezetőségből azt is kinézem, hogy megcsinálják a bajt a klubbnak, és amint megjön a büntetés, vagy csak a híre, akkor felmondanak és szarban hagyják az új vezetést. Remélem hogy mielőtt ez megtörténhetne megtörténik a bizalmatlansági szavazás, és el takarítják őket.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #97256 üzenetére
Régen is ez ment, csak mérsékeltebb mederben.
Pl. a Barca szurkolók mit szólnának, ha hivatalosan is kiderülne, hogy a margitisták pl. állami pénzekből vették meg mondjuk ZZ-t?
Ahogy a Milan fénykorában is biztosan minden víz tisztán folyt a lefolyóba...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Cartevo
őstag
Visszafelé sült el, vérszemet kapott a puli.
-
Cartevo
őstag
Real, Barca, Atlético, Sevilla, Chelsea, Tottenham, Liverpool, City, MU,
Bayern, Dortmund, Lipcse, Juve, Roma, Napoli, Benfica, Porto, Sporting,
Monaco, Paris, Celtic, Feyenoord, Basel, AnderlechtSpartak, CSKA, Sakhtar, Beşiktaş,
Olympiacos, Maribor, APOEL, Qarabağ
-
jbalint18
tag
válasz DeathAdder #97269 üzenetére
A nagyon félelmetes angol csapatok hűha
-
BenHans
addikt
Egy kis sorsolós játék még 18:00 előtt...
Nekem ez jött ki. Ez így jó is lenne! Say no to bunda, de azért pislognék ha ez jönne ki!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #97272 üzenetére
A halálcsoportok jó dolgok. Legalább nincs minden előre lejátszva, s az jut tovább, aki tényleg kiharcolja, nincsenek komoly osztálykülönbségek a csapatok között.
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #97272 üzenetére
A liverpool-hoffenheim plélyoff is érdekes körülmények között lett kisorsolva
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #97273 üzenetére
én nem bánnám egyáltalán (bár a Juve, Atletit jó volna elkerülni)
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #97275 üzenetére
Én sem bánnám. A Juve amúgy képes gyenge csoportban is elvérezni egyszerűen azért, mert ősszel nincs jó formában, és nem is veszik annyira komolyan még a dolgot. De ez mindegy, jusson csak tovább az, aki megérdemli.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz venember83 #97276 üzenetére
Ez a nem veszik komolyan a legnagyobb hülyeség amit hallottam, kb vetekszik a magyar focistáknál a lecsúszott a lövés hasonlattal. Már hogy ne venné komolyan a bl a juve mikor kb az öregeknek meg az egész csapatnak a bl számit igazából csak nem a bajnokság.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #97274 üzenetére
ja, kapják be. tegnap a többi meccs kb bármelyik csapatával kerül össze a hoffenheim, nem a poollal, most ők is a BL sorsolást várnák...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
7600 GS
addikt
Cselzi és Atleticskó egy csoportban, vááá
Szép csontzene lesz az tuti.
Uncsi már ez a Dortmund-Real párosítás btw.
Juve-Barca, szép.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nemehet igaz (
-
KisTücsök
addikt
Nah, nem elég bekerülni a halálcsoportba, a végére még pont az azeri csapatot is megkaptuk.
-
Cartevo
őstag
Gulácsi dörzsölheti kesztyűs tenyerét: Monaco, Porto, Besiktas, Lipcse
-
J.Hetfield
aktív tag
Roma jól megszívta, az ilyen Apoel meg Maribor féle bohóccsapatok minek rontják itt a levegőt? Sok értelme van egy Real-Apoel meccsnek...l 8-0.
-
venember83
nagyúr
A-csoport: Benfica, Manchester United, FC Basel, CSZKA Moszkva
B-csoport: Bayern München, Paris Saint-Germain, Anderlecht, Celtic
C-csoport: Chelsea, Atlético Madrid, AS Roma, Qarabag
D-csoport: Juventus, FC Barcelona, Olimpiakosz Pireusz, Sporting Lisszabon
E-csoport: Szpartak Moszkva, Sevilla, Liverpool, Maribor
F-csoport: Shakhtar Donyeck, Manchester City, Napoli, Feyenoord
G-csoport: AS Monaco, FC Porto, Beşiktaş, RB Leipzig
H-csoport: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, APOEL
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Úgy fest Dembelé pedig 150 millióért vált csapatot.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Septum15
aktív tag
válasz venember83 #97291 üzenetére
Lehetett volna jobb, de roszabb is nekünk (Barca).
Ha a Juvét valami féle csoda folytán idegenben megverni, akkor lehet esélyünk a csoport elsőségre.
Jelenlegi kerettel csoda kéne hozzá, de ha tényleg jönne Dembele akkor már egy kicsit másabb a helyzet, de úgy is rohadtul nehéz lesz, de azért reménykedek a legjobbakba. -
balazs025
senior tag
Úgy érzem a Spurs idén is elengedi a BL-t a két manchesterinek pedig kötelező a csoportelsőség.
-
DeathAdder
veterán
Bassza meg Videoton
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #97295 üzenetére
El-t max akkor nyerné meg a Tottenham, ha véletlen eljutva valahogy a döntőig alibi focival. De rágyúrni nem fognak az biztos. Amúgy meg a második hely a BL csoportban egyáltalán nem lehetetlen. Kár, hogy a Wembley-ben lesznek a hazai meccsek.
DeathAdder: Ebbe bele sem akarok gondolni. Bár jobb lenne egy EL győzelem, mint egy 4. hely.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest