- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz DeathAdder #97258 üzenetére
Főleg ami idegesít, az még az amit Neymarral csináltak. Nagyon megutáltam az embert, mert érdekes volt a viselkedése, és nem azért mert eligazolt.
Most már kezdem megérteni, hogy miért is ment el.
De a tegnapi közleménynek mi értelme van, miszerint beperlik "apró" pénzért. 8,5 millió euró. Tény hogy nagyon sok, de most egy olyan nagy klubnak, mint a Barca?
Ne 8,5 milliókon zsidóskodjanak már. Inkább tegyenek le pénzeket az értelmes játékosokért.Amit írtál, az teljesen úgy lehet.
Ha kapunk még egy transfer ban-t, akkor ott biztosan elvérzünk. Nem tudom, hogy mennyi a minimum vagy a maximum amit kapni lehet, de ha 2+ év lenne, akkor biztosan annyi. Iniesta valószínűleg vissza vonul addig, Messi már 32 lenne. Suárez is. A La Masia és a B csapat sincs a helyzet magaslatán. Ilyen szar helyzetben nem kéne ilyeneket csinálni, mert bármi megtörténhet. A legnagyobb tehetségek mennek el a La Masiáról, azok akik akár 1-2-3 éven belül már az első csapatban is játszhatnának.Amúgy én ebből a retardált vezetőségből azt is kinézem, hogy megcsinálják a bajt a klubbnak, és amint megjön a büntetés, vagy csak a híre, akkor felmondanak és szarban hagyják az új vezetést. Remélem hogy mielőtt ez megtörténhetne megtörténik a bizalmatlansági szavazás, és el takarítják őket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest