Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Septum15

aktív tag

válasz DeathAdder #97258 üzenetére

Főleg ami idegesít, az még az amit Neymarral csináltak. Nagyon megutáltam az embert, mert érdekes volt a viselkedése, és nem azért mert eligazolt.
    Most már kezdem megérteni, hogy miért is ment el.
    De a tegnapi közleménynek mi értelme van, miszerint beperlik "apró" pénzért. 8,5 millió euró. Tény hogy nagyon sok, de most egy olyan nagy klubnak, mint a Barca?
    Ne 8,5 milliókon zsidóskodjanak már. Inkább tegyenek le pénzeket az értelmes játékosokért.

Amit írtál, az teljesen úgy lehet.
    Ha kapunk még egy transfer ban-t, akkor ott biztosan elvérzünk. Nem tudom, hogy mennyi a minimum vagy a maximum amit kapni lehet, de ha 2+ év lenne, akkor biztosan annyi. Iniesta valószínűleg vissza vonul addig, Messi már 32 lenne. Suárez is. A La Masia és a B csapat sincs a helyzet magaslatán. Ilyen szar helyzetben nem kéne ilyeneket csinálni, mert bármi megtörténhet. A legnagyobb tehetségek mennek el a La Masiáról, azok akik akár 1-2-3 éven belül már az első csapatban is játszhatnának.

Amúgy én ebből a retardált vezetőségből azt is kinézem, hogy megcsinálják a bajt a klubbnak, és amint megjön a büntetés, vagy csak a híre, akkor felmondanak és szarban hagyják az új vezetést. Remélem hogy mielőtt ez megtörténhetne megtörténik a bizalmatlansági szavazás, és el takarítják őket.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák