- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz máyköl #85551 üzenetére
Hát hogyne
Persze elfogultság nélkül mondod, és az avatarod is csak rádtukmálták XD
Ne is menjünk bele ebbe.(#85550) Citroghost
Szerintem vékony a Real kerete és Zidane nem engedi el, hacsak 1 hét alatt nem talál valakit a pótlására.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
máyköl
veterán
válasz szami777 #85552 üzenetére
A kedvenc jatekosom, sosem titkoltam.
Én latin focin és délamerikai meccseken nőttem fel. Még az utanpotlas copaamericat neztem meg sok evvel ezelott, U19 eloszor majd U21, ott lattam meg a Jamest eloszor, es tudtam, hogy a csavo oriasi kiraly lesz... Az egesz tornan hulyet csinalt minden csapatbol, mert nem lehetett tole elvenni a labdat, 19 evesen...
Majd csekkoltam a bajnokikon, a Portoban, ugyhogy elkezdtem Porto meccseket nezni a bet365 live -on, mert semmi nem ad portugal meccseket... Falcaoval egyutt szinten bolondot csinaltak mindenkibol, majd lattam, hogy leigazolta mindkettejuket a Monaco, Francia meccseket neztem utana allandoan. Az egy oriasi Monaco volt... Es az egesz csapat a Jamesrol es a Falcarol szolt.
Majd jott a Vb, ahol szenzaciosat produkalt megint az ember, legtobben ott ismertek meg a nevet egyaltalan... Meg mindig azt mondjak hogy a vb felfedezettje, ekkora hulyeseget? A vb elott 1 evvel akit 70millioert igazol le a Monaco, az hogy tud a vb felfedezettje lenni?
Ott lotte ugye ezt a goljat: [link]Majd leigazolja a Madrid, van egy brutalis, szinte hibatlan elso eve, mindenki szinte imadja Madridban, majd a masodik evben a csicska fogalmatlan troger Benitez leulteti a padra. Fel ev alatt nem jatszott nala 45 percet osszesen... Lehet a karrierjebe kerult a spanyol edzo erkezese.
De remelem leigazolja az MU, vagy a Chelsea es nem itt megy tonkre. Es meglátod milyen az igazi laton foci, mert te John Terry -n meg Premier League -en szocializálódtál, Pítör Krácsostul, mindenestül.Béke!
Sorry néhol az élezethiányért, telóról vagyok. -
L_YKing
addikt
Ha sikerul leigazolni Cilessent akkor o fog vedeni a kovetkezo bajnokin mivel Ter Stegen serult. (Bravo meg mar elhagyta a klubbot)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szami777
addikt
válasz máyköl #85554 üzenetére
Én nem vitattam James érdemeit, de a Reálba igazolása a vb után inkább egy kirakatigazolásnak tűnt, főleg ekkora összegért. +1 szimpatikus hero a keretben oszt jó napot. Én így látom, de érthető, ha te ezt másképp látod. Nem hetvenért vette meg a monaco james-t. Érte és Joao Moutihnoért fizetett összesen 60 millió fontot a Monaco, de annyira nem is ez a lényeg,
"mert te John Terry -n meg Premier League -en szocializálódtál, Pítör Krácsostul, mindenestül."
Ennyire ne szűkíts be azért engem pls, van élet a PL-en túl is. Még nekem isMár megelőztek 3 hozzászólással alattam, de nem kell messzire menni, hogy a pl Di Mariaval mi történt a PL-ben, 1 év után sírva hagyta el a szigetországot, hogy a mindenki számára érdektelen francia bajnokságban tengesse napjait. Baromira érdekel, hogy ha esetleg Angliába igazolna, mire menne itt, többen buknak itt el mostanában, mint ahányan felvirágoznak.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
válasz Citroware #85556 üzenetére
Vannak kivételek, de szerintem a legtöbbjük nem annyira azt a tipikus latin focit játsza itt, függetlenül attól, hogy honnan jöttek.
Szerintem nem tudná ugyanazt a focit játszani James, mint a Real-ban, mert a csapattársaknak nem fekszik az a stílus, neki kellene alkalmazkodni a többiekhez.
-
KisTücsök
addikt
válasz máyköl #85551 üzenetére
Oh man...
____Cuadrado-val is mennyit buzizunk, elképesztő. Ennyi az ára, vigye ha kell a Juve. De neeem. Mi kölcsön adogatjuk őt is. Remy is valszeg dobbant. Ha meg Pedro is. Kellene még ember, nem is csak hátra, de erre semmi. Emenalo meg bandája meg csak ül és töketlenkedik. Egész nyáron azt a Kulibalit kergettük, a másik felén Lukakut. lol
-
Prien
addikt
Na, nézzük a Dortmundot, mire mennek a 4. osztályú amatőrök ellen. (Sport1)
A kevés is több a semminél.
-
Tibiajax
nagyúr
a Liverpool szombaton a Tottenham ellen játszik, Londonban.. harmadik meccse, harmadszor idegenben
most mi van?... -
szami777
addikt
válasz Citroware #85564 üzenetére
Elég kemény sorsolást kaptatok az első 5 meccsre. Arsenal (I), Burnley(I), Spurs(I), Leicester (H), Chelsea(I).
És ebből a Burnley volt a papírforma győzelem.Spurs szerintem meglehet, még nem annyira vannak formában, ha jól rémlik tavaly is gyengén kezdték a szezont.
(#85566) Citroghost
Bármennyire is fura, tényleg így van.
Ez a Klopp hatás. Ha csak topcsapatok lennének a bajnokságban, a Pool lenne a bajnok.szerk2:
Bridge-n remélem meg lesztek szopatva most, az a tavalyi 3-1 nagyon fájt.[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
válasz DeathAdder #85567 üzenetére
De az még a távoli jövő, előbb holnap kiesünk a Burton Albion ellen.
-
szami777
addikt
Óhh anyám, nem gondoltam volna, hogy az idei PL izgalmait tudná-e még überelni valami.
Mekkora lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #85575 üzenetére
ennyire nem vagyok pl-fan, maradjunk annyiban.. a nagycsapatokkal kb kimerül számomra
-
addikt
Épp pár napja írtam, hogy a Hull lesz a bajnok. Most is BL helyen vannak. Hát ez így csodálatos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #85580 üzenetére
nem is lesz sztem egy darabig.. azt tök külön kezelte mindig is ez a majom jupiszi
a digikábelén már rég voltak hd-csatik, emlékszem, amikor aztán egyszer csak -nagy kegyesen-, mintegy karácsonyi ajándékként elindította rá jó idővel a műholdas hd-sugárzást is, a tematikus csatikkal
a digikábele mindig is előrébb járt, erre is várhattok, mire fellövik műhódra
-.- -
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #85578 üzenetére
de jó, hogy szóltál!
nekem bronz + hd csomagom van.
az sd-t csak a gold tartalmazza.
így az nekem továbbra sem elérhető.
viszont a hd csomagban ott virít.
de pár napja még nem volt ott.
boszankodtam is rendesen, és már majdenm átmentem gold-ra.
most csapkodnám az asztalt...***
kevés az esély, de csak az hiányzik, hogy a 2 tetves banda megegyezzen, és legyen upc-n a hd csomagban digisport 1-2 hd. vagy akár +1k-ért kiegészítő csomagként.
(#85586) athomi
nem is jár. akkor nekik van hd csomagjuk.
bronzban a 72-es csatornán lévő spíler sd nem elérhető.
most meg is néztem újból.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
addikt
Kloppstatisztika: a PL két fordulójában a 20 csapat közül a 'pool engedte a legkevesebbszer, hogy az ő kapujukra lőjenek, mindössze 12-szer, ebből mégis 5 gólt sikerült bekapni.
-
KisTücsök
addikt
Roma nem akar BL-ezni idén?
-
BenHans
addikt
válasz KisTücsök #85589 üzenetére
Hát sosem gondoltam volna hogy Vermaelen meccs és agyhiányos pirosát sikerül felülmúlni.
Két ostoba f@sz kiállítás, az egyik egy rutinos a másik egy áhh, inkább nem mondok semmit de ez az Emerson nem az az Emerson.
Egyik meccsen sem tudtunk játszani, az első félidei ritmuskeresés és pár helyzet után vége is volt a játéknak kint is és az Olimpicoban is.Mehetünk az EL-be sz@roskodni. Szégyenletes volt a mai meccs. Ha valamit bizonyítani akarunk akkor EL döntőig kell menni + olasz kupa és Serie A minimum 2. hely.
Büszke vagyok a többiekre, akik harcoltak, különösen Nainggolanra és Strootmanra akik igazi gladiátorként kitették a szívüket és lélekszakadtáig mentek előre.
Biztos vagyok benne hogy Spalletti nem ezt verte beléjük. Remélem komolyan helyre fogja tenni azokat akiket kell.
Citroghost: Hagyjuk már... Két-három mentális gyengeség, ostoba kiállítás nem mutat semmit az olasz bajnokságból. Ebből a két meccsből koránt sem lehet leszűrni a valós helyzetet.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz BenHans #85592 üzenetére
Az alapprobléma ott kezdődik, hogy egy fénykorában lévő Serie A harmadik helyezettje már az első meccsen elintézte volna a továbbjutás sorsát, vagy ha nem is, de nyert állásban lenne a visszavágó félidejéhez közeledve, nem pedig kiesésre állnának, hogy aztán nagyobb legyen bennük emiatt a feszültség, illetve hogy többet kockáztassanak. Szóval de, ez mindenképpen a gyengeség jele.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #85592 üzenetére
A PL-csapatok kiesése a BL-ből az angol bajnokság erősségét mutatja, hiszen kell a tartalékolás az angol bajnokságban való bizonyításra.
DE
A Serie A-csapatok kiesése a BL-ből az olasz bajnokság gyengeségét mutatja, hisz nem voltak elég jók a továbbjutáshoz.
Nem azt mondom, hogy a Serie A jelenleg a legerősebb európai bajnokság lenne, mert sok szempontból (főleg anyagilag) nem az. De érdekes módon folyamatosan megy a szapulása, miközben a PL-t csak cumizza a többség. Ideje levenni a napellenzőt és a napszemüveget, mert lassan itt az ősz.
Tibcsi:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest