Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz L_YKing #79728 üzenetére

    Nem mondtam még korábban, de olyan lagymatag volt a City-Real meccs, hogy én egyértelmű jelét láttam annak, hogy a City játékosai nem akarnak focizni, lassítják a meccset, ezt még én sem feltételeztem (én is azt gondoltam, hogy mindent bele fognak adni, mert nagyjelentőségű meccs), de aztán átgondoltam, és basszus, ott van a seggükben a MU (végül pontegyenlőséggel végeztek), és inkább nem akarják kockára tenni a Premier League negyedik helyüket azzal, hogy vért izzadnak a Real ellen, BL elődöntő szép eredmény, amúgy sem lenne sok esélyük ennél többre, ezért aztán inkább tartalékoltak. Ha nézted a meccset, te is láthattad, milyen lassú meccs volt. És végül is csak egy gólra voltak a döntőtől. Mondjuk ezt a City-t idén a Premier League-ben minden felsőházi csapat oda-vissza verte kb, ők a kiscsapatok verésével jutottak el a negyedik helyig egyáltalán, látszik a motivációvesztés, hogy menedzser-csere lesz.
    A Realnál ez a pihentetés-ügy nem gond, mert a La Ligában annyira szar csapatok vannak, hogy bármikor tudnak ott tartalékolni, akkor is garantált a sima győzelem, nekik ezen nem múlik a bajnokság.

    A Sevillának és a 'poolnak viszont már nincs más hátra, mivel nincs más esélyük BL-be kerülni, ezért a mai meccsre koncentrálhatnak, tehát itt legalább megvan az, hogy egyformán állnak hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák