- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
Gyorsan megnéztem, Juhász már biztos kihagyja a pótselejtező első meccsét (ha lesz persze) meg Dzsudzsáknak kell még 1 sárga és akkor ő se játszhat. Piros lapoknál egyértelmű.
Félidőben Németh helyett Nikolics
60. percben Elek helyett Tőzsér/Kalmár
75. percben Dzsudzsák helyett Priskin[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bucketb0b #70451 üzenetére
ebből a csapatból is én csak Németh labdaérintéseinél látom, h ő az, aki megközelíti, vagy egyáltalán emlékeztet komolyabb európai szintű focihoz. egy hamsik, egy jovetic-féle szinthez mondjuk.. nem modric, vagy raketic, mert azért nem.. de egy hamsik. mondjuk
csak már Krisztián se 21éves, sajnos
többi az mind albán, görög, finn-szint. semmi keresnivalónk nincs komoly európai porondon, a nagycsapatok között. nekünk ezek az ellenfelek: finnek, a most rém gyenge románok, görögök, egy ferröer, aki elleni fordításunk hazai pályán népünnepélyt és váratlan bizakodást eredményezett.. komédia
és akkor beszélünk itt még olyanokról, h kijutunk-e az eb-re? minek?és közben egy Krisztián-gól
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Hopp
Hopp hat
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bucketb0b
őstag
Veze
áh semmi semmi(#70452) B0V9B: én örülnék valami alternatívának, mert szerintem a védelem gyenge pontja jelenleg.
(#70453) Tibiajax: szar az egész rendszer, itt mindenki sztár akar lenni, ezért lesz görcsös az egész játékuk. 21 meccsen lőtt 1 gólt Németh (most jár 2nél), ez egy másik válogatottnál csatár poszton siralmas, még szélsőként gólpasszok tömkelege után elfogadható. A magyar gólszerzők többsége is barátságos meccsen vagy Málta/Feröer/San Marino ellen szerzi a góljait. Ha ezeket nem néznénk egy statisztikát azért megpillantanék..
na, de a lényeg a lényegben, hogy a 2-3 gólos meccsem elúszott hála a gólváltásnak, de még bízom a hazaiakban
(#70458) B0V9B: szurkolóknak szerintem fontos lett volna és el is lenne várható egy győzelem, ráadásul ők is roxálhatnának meccs után (vagy a 2-2 után is mehet majd?! ), de mindenképpen jót tett volna egy győzelem..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lövünk egy gólt erre egy percre rá kapunk is. Remek.
Més que un club!
-
B0V9B
tag
Az a baj hogy már semmi értelme mert Feröer leadja a meccset a románoknak. Pedig ellenünk hogy bírtak fogadkozni...
-
nagyúr
-
-
törölt tag
Végre levitték a Zsuzsit.
-
törölt tag
Németh: nagyon f@sza!
-
nagyúr
Vezetünk is.
Ez most valami vicc?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #70464 üzenetére
Eddig!
-
bucketb0b
őstag
Ezt nem lehet szavakba önteni már. Véletlenül nem lehetnek ilyen balfaszok, ez a taktika része.
(#70464) Napfénysüti: tudják a srácok, hogy 5 percig szerkeszthető a hsz
de figyeld meg, 87-93. perc között kikapunk.(#70468) venember83: de van tétje szerintem, válogatott becsülete és "állapota" a selejtező további részére. Bár legalább előrefelé megyünk néha, de a védelem megint egy vicc.. amatőr gólokat kapunk, ettől azért jobb a védelmünk és nem jobb a görög csapat.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Változatos kis meccs
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
venember83
nagyúr
Az ember dicsérné a csapatot, aztán ismét gólt kapnak, rohadt vicc az egész... Tudom, hogy nincs jelentősége a végeredménynek, de akkor is.
-
Tibiajax
nagyúr
Böde már elfáradt..
-
lacy86
addikt
Ezt nem hiszem el!
Mindig ez van , elonyt szerzunk utana meg jon az egyenlites -
bucketb0b
őstag
86. perc, napasztmek, elszámoltam magam
-
venember83
nagyúr
Jól van, srácok! Így védekezni lassan művészet, hogy a fenébe juthat két védőre öt ellenfél, mindenki elaludt?
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Elkepeszto
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
nagyúr
Ez a védelem ma valami szánalom. Pedig előre még jobban ment most a játék.
Ha a görögöktől négyet kapunk egy erős válogatott mit művelne velünk?Més que un club!
-
Richard!
addikt
KABARÉ!!!!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #70475 üzenetére
Csank Jani bácsi féle válogatott?
-
Motion_Blur
félisten
És majd hogy ünneplik a pótselejtezőt, ez lesz a legszebb
Semmirekellőek...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hobizoli
nagyúr
de bazze, gorogokkel megnyeretunk egy meccset, amit az egesz EB seljtezo alatt nem sikerult nekik eddig
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #70472 üzenetére
nne bántsd már őket. elfáradtak.
megesikSüti Ha a görögöktől négyet kapunk egy erős válogatott mit művelne velünk
szerintem abba ne menjünk inkább[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Motion_Blur #70478 üzenetére
Dzsudzsi már most is ropja szerintem 3-2nél bement ünnepelni azóta meg még nem hallott az eredményről
szét fognak szedni a selejtezőben.. de legalább felébrednének már. Bár szerintem az is kevés lesz, mert akkor meg majd jön az a szöveg, hogy "hát, de eddig még idáig sem jutottunk el" és megint elhitetik magukkal, meg több ezer szurkolóval.
(#70480) Tibiajax: bármely válogatott u21-e kiáll ellenük, hátha az nem lesz nagy zakó nekünk
(#70483) Napfénysüti: de lesz, majdnem megvolt a csoda. megint a fránya magyar átok jött aztán elvonta a védők figyelmét.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor ma nem lesz no roxa állj buli?
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
-
lacy86
addikt
.... en nem eroltetnem ezt a magyar focit ...
( vagy nem tudom mit kellene itt csinalni ) -
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #70483 üzenetére
Miért gondolom, hogy nem veszítettem semmit azzal, hogy fogalmam sincs, miről beszéltek...
-
Richard!
addikt
Köszönjük ezt a szart ma estére is
Ma kezdődik életed háralévő része
-
bucketb0b
őstag
válasz lacy86 #70485 üzenetére
Lehúzni a rolót és beletenni a jégkorongba, kézilabdába meg vízilabdába..
(#70486) venember83: folyamatosan elbaszok 90 percet (+ a többi) az életemből ha a magyar válogatott játszik, pontosan tudom, hogy szarok meg kikapnak, de mindig reménykedem, hogy talán most már csak nem szerencsétlenkedik össze, de csak sikerül nekik.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Amúgy viccet félretéve, ez egy szórakoztató meccs volt.
-
[CS]Blade2
addikt
Úgy jöttek ide, hogy a vereség idegenben bőven jó, és a végén megvédték a 3:4-et, így teljesítették a kitűzött célt. Ezek mégis csak a görögök, és nem szabad megszakítani a nyeretlenségünket ellenük. Így lehet készülni egy fényévekkel erősebb ellenfélre.
-
KisTücsök
addikt
...
Ez nagyon kemény volt. 10 meccsen 7 gól, abból 4 csak nekünk.
Írtam már, hogy itt a fe... izé.. azok is 1-0-ra nyertek? Csak mi nem tudtuk megverni őket egyszer sem.
Persze nem volt tétje, és legalább láthattunk sok gólt, meg néha egész jó kis támadásokat a részünkről. Szóval azé ez szerintem azé ez sikernek könyvelhető el.
-
-
törölt tag
Én gyerek fejjel megéltem a 86-os VB-t. Azóta csak bizakodom, hogy majd most na talán majd most de őszintén megvallva egyszerűen belefáradtam. Persze még kijuthatunk és Magyar ember lévén természetesen azt is akarom, hogy jussunk ki de egyszerűen ...........
-
bucketb0b
őstag
Nem kell a görögökig menni.. előzetesen nem is lehetett azzal számolni, viszont az É Írek oda-vissza verhetőek voltak! Az 6 pont, nekik -6, nem kell mit számolgatni szerintem tovább. Kutya banda volt ez.. a többi eredménnyel még ki is lehetne egyezni ha azt a kettőt hozzák előnyből!
Magyar Válogatott face oldala:
"Görögország-Magyarország 4:3. Lehet fikázni a csapatot, de megpróbáltak nyerni, hajtottak! A sok támadó és a támadó mentalitás, gyengébb védekezéssel jár egy olyan csapat esetén, mint a miénk, meg egy olyan csapat esetén is, ami erősebb! Ha nyerünk akkor se lett volna meg a 2. hely, mert Románia nyert Feröer ellen. Most pedig jöhet a sok túlsúlyos fotelvirtuóz, fikázó komment!"megint csak a madzag megy.. lehet, hogy rúgtunk 3 gólt és kaptunk 4et, de több is lehetett volna a meccsben, de megint 1-1 villanás volt egész meccsen 1-2 játékosban, Feröer verte a görögöket azt halkan jegyzem meg. Mi meg amatőr gólokat kapunk megint.
Tudom megint én vagyok a faszparaszt magyar aki semminek nem tud örülni, noha pár nappal korábban azt írtam vagy arra helyeseltem, hogy sok gólos meccsen kapjunk ki, de megint így? 1-2 kivétellel 0 volt a csapat a védelem meg még annál is gyengébb. Így tök mindegy mit játszunk, ez megint értékelhetetlen volt. Németh, Kalmár akire azt tudnám mondani, hogy látszott az akarat a többi játékos megint semmilyen, még a 2 szél nagyjából próbált építkezni, de akkor meg hátrafelé nem voltak meg.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Most lehet jönni azzal a szöveggel, hogy a görögök europabajnokok voltak..........nincs jobb szó, szánalmas.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Dinter
addikt
Oké, hogy nem kell mindig szidni a válogatottat, de az már átestek kicsit a ló másik oldalára...
-
B0V9B
tag
Ha meg mi nyertünk volna 4-3-ra (ami benne volt a meccs képében mert kétszer is vezettünk) akkor az lenne a téma hogy miért nem ilyen támadólag álltunk fel a Románok és Görögök elleni hazai meccseken, mert biztos ott is nyertünk volna 3-2-re meg 5-4-re.
-
DS39
nagyúr
válasz bucketb0b #70496 üzenetére
ebben a hsz-ben kicsit ellentmondasz magadnak, értem én hogy az észak-írek is verhetőek lettek volna, de összességében jobb játékuk van mint ennek a görög csapatnak. oké hogy történelem alapján ők lettek volna a legnehezebb ellenfelek, de nem így volt, nagyon gyengék voltak, ez ma is látszott, viszont amikor megindultak simán lefutották a magyar csapatot. szóval engem jobban bosszant hogy őket, meg a románok nem tudtuk verni, oda-vissza, mint az északír meccsek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest