- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz 7600 GS #69348 üzenetére
amig tingli-tangli akademiakon kepzik az utanpotlast addig nemtom mit varunk igazabol
csak az a lenyeg, hogy egy szuk klikk az maga elmaradaott elavult technikai felkeszultsegeiet mantrazva meg tudjon ebbol jol elni
ez a szakertoka studioban is olyat tudnak nyilatkozni, hogy csoda nem reped be a kijelzo
amikor o volt az edzo ugyanaz ment, amit most kivulrol megszakert okosanha meg vhogy odakerulne vki vmi korszakalkotoval, azt ugy basznak ki meg lehetetlenitenek el, ahogy csak lehet, hogy ok ne essenek ki joletbol, amit megszoktak az evtizedek alatt ezzel a nesze semmi fogd meg jol szinttel
az a baj a magyar jatekosokkal is, hogy nincs labdakezelesi meg cselezesi es lovo technikajuk, es nincs allokepesseguk se ezert nem kellenek topligakba kb sehovaaz nem mukodik, hogy egy ativeles/beadas 10m-l odebb megy, meg labda levetelkor 4m-re elpattan, kapura fejelesbol bedobas lesz kifele, elpasszolas mert jaj nalam van a labda es jonnek ram, erre odaadja annak akin eleve all vki mar az meg vissza neki, fejelni alig tud 1-2 jatekos, pontrugast beadni vagy kapura loni is csak kb zsuzsika tud az egesz valogatottbol, mas nem
az meg hogy elfaradnak a meccs 2/3-nal lassan tobb evtizedes problema, ezen kivul otlettelen passzolgatas van, sehol egy beindulas, lukra futas....semmi
reggeltol-estig futtatnam az utanpotlast, cooper teszt napi szinten bemelegitesnek, meg sprintek idore labda nelkul meg a labdat vezetve
de ugyanazokat csinaljak kint is, csak ott nem kummantjak el az edzes veget se tengozassal, hanem vegignyomjak ezerrelnyilvan ebbol nem egy het alatt lesz majd vmi, hanem a mostani 10evesek amire felnokek kb 10-12 ev mulva valogatottak lesznek majd ok mar talan elerhetnek ezzel vmit, ha addig vegig csinaljak ezt rendesen, nem csak a kezdeti lelkesedes van meg, aztan jon az eros vissazeses a regi jooovanazugyvazze rendszerbe
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
KisTücsök
addikt
válasz viharhozo #69345 üzenetére
Nem tudnak ezek védekezni sem. Ne zavarjon meg a viszonylag kevés kapott gól, egy normális ellenfél 3-4-5 gólt simán berámolna. Csak ebben a csoportban olyan nincs.
______Az a baj, hogy már megint olyanokat olvasok, hogy ott idegenben jó ez az x. Végül mindig oda lyukadunk ki, hogy jó azaz eredmény, amit elért a válogatott. És így ahogy haladunk előre, az eredendően kitűzött célt adjuk egyre lejjebb (miközben talán fel sem tűnik), mert az elérhetetlen a szar eredmények miatt (a sok "jóazottazlehetettvolnarosszabbis"...). Így lett az első két helyezett valamelyikéből legjobb csoport harmadik, majd most már legalább a 3. hely legyen meg.
De hát amíg az edző is megvan elégedve a csapat pl a pénteki, az évtizednek beharangozott(meh?) meccsén mutatott teljesítménnyel (aminek a nézése nekem valóságos fájdalmat okozott), nem is fog változni semmi. Ilyen szempontból Dárdai személyében legalább egy normális hozzáállású edzőnk volt.
-
B0V9B
tag
A következő 20 évben nem fogunk ilyen könnyű csoportot kifogni mint ez. Bernd Storck meg úgy látszik hogy túl sok időt töltött már Magyarországon és rá ragadt a magyar edzői mentalitás. Egy német edző emberelőnyben nem egy darab játékost hagy elől (aki ráadásul még a szlovák bajnokságban sem nagyon villogó Priskin) és nem védőt hoz be csatár helyére, hanem inkább egy szélsőt hogy már akkor meg lehessen zavarni az ellenfelet mielőtt beadná a labdát, valamint lehessen kontrázni, ezáltal rákényszerítve az ellenfelet hogy ne 2 játékost hagyjon hátul hanem legalább 3-4-et. Egyébként azt meg eddig is tudtuk hogy sz@r játékosaink vannak és tegnap is elég gyér volt a támadójáték, épp ezért lett volna nagyobb az öröm ha nyerni tudunk.
-
hobizoli
nagyúr
válasz bucketb0b #69354 üzenetére
kene egy csomo baratsagos edzomeccs ilyen orszagok ellen, hogy ne elesben kelljen megnezni egy-ket jatekost vagy taktikat, mukodik vagy nem
akkor kikapnank, mi van? semmi
de inkabb akkor kapjanak ki, mint eles meccsenregen minden evben volt a sogorokkal osztrak-magyar magyar-osztrak, most miert nincs?
szlovakia is itt van fuggetlen huszonakarhany eve fuggetlen mar, es nem volt meg rohadt meccs sem veluk se, pedig igazan nincsenek messze azok setöbb drón kell ;P
-
viharhozo
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
válasz viharhozo #69361 üzenetére
Hát nem tudom, én ritkán nézek focit, de valahogy máshogy néz ki akár egy top klubcsapat játéka, mint a magyar válogatotté. Az inkább van közelebb ahhoz, amit gyerekként játszottunk a réten. Értsd: felrúgom a labdát a f.ba, és 50-50, hogy az enyémnél vagy az ellenfélnél landol, vagy 10-ből 5x nem oda megy a passz, akinek akarom, vagy 10-ből 5x olyannak passzolok, akire épp mennek, csak hogy ilyen rém egyszerűeket említsek. A spanyol, német, holland, portugál, belga, svájci, brazil, argentin stb. stb. fociban látszik valami tudatosság, látszik, hogy stílusban vagy valamilyen kidolgozott rendszerben dolgozik együtt a 11 játékos. Ezeket jó nézni, a magyart meg nem.
-
szami777
addikt
Ibra
[link]“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
7600 GS
addikt
San Marino gólt szerzett idegenben 14 éve először.
-
B0V9B
tag
válasz #84221696 #69363 üzenetére
Brazília mennyit is kapott Németországtól hazai pályán?
(#69368) 7600 GS: Láttam az összefoglalót, úgy örültek neki mint ha VB-t nyertek volna, ami érthető is az ő esetükben. Jó volt látni. Szegényeknek pár percet kellett volna már csak kihúzni és meglett volna a második döntetlenjük a selejtező sorozatban, amivel minden idők legsikeresebb selejtezője lett volna ez számukra.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Érdekes sportág ez a láblabda, akkor is nézhető, ha mindig veszítünk.
Videójátékban is olyat érdemes választani, amit nem bírsz végigvinni. -
IreN!CuS
őstag
És pont ebből látszik mekkora szotyik mert ha az észak ír meccset hozzá kurvára nem kéne kb semmit sem számolgatni...max azt ,hogy első második vagy legjobb harmadikként megyünk tovább......
És pont ezért nem fogom megnézni az utolsó két meccset....[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
viharhozo
addikt
Sztem igy is eleg sok mindennek kell klappolnia, de inkabb varjunk egy kort, utana sokkal konnyebb lesz szamolgatni.
Sztem az az igazan erdekes (es vmennyire biztato), h valoszinuleg kiemeltek leszunk egy esetleges potselejtezon, tehat azert a gyengebbek kozul kaphatunk ellenfelet. A koefficiens csodakra kepes.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Enzolord
addikt
válasz nextman #69379 üzenetére
Azért, ha kiemeltek leszünk, nálunk gyengebbet kapunk.. Vagy túl optimista lennék?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #69381 üzenetére
..Hollandok?
-
nagyúr
-
villamos
őstag
Mostanában bele-bele néztem pár bajnoki meccsbe, pl. Vasas-MTK, vagy a Honvéd-Felcsút (ma délelőtt adták a tévébe), és úgy nagyon nem születnek, születtek gólok. Kedves fotballistáink még egymásnak is képtelenek beszenvedni egy-egy gólt, akkor hogyan is várhatjuk el a válogatottól, hogy gólt rúgjanak a meccseken, ahol az ellenfél kicsivel még jobb is, mint a hazai bajnoki csapatok játékosállománya...
Az MB2 meccseken jobbnak tűnik a gólarány (előfordulnak ilyen meccsek is az M4 -en)[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
B0V9B
tag
válasz Tibiajax #69390 üzenetére
"Őket nem érdekli, hogy gyorsan eredményt érjenek el. Ők a mentálisan erős gyerekeket keresik, akik a kudarcot jól tűrik, akik nem adják fel a párharcokat, ha kétszer nem sikerül nekik."
Van olyan gyerek jelenleg Magyarországon aki focizik és megfelel ezeknek a jelzőknek?
-
bucketb0b
őstag
Sajnos ez egy népbetegségnek tekinthető vagy nem is biztos annak, de a jelenkor magyar "gyermekeire" szerintem túlnyomórészt ez jellemző. Mármint az, hogy feladják meg leszarják az edzéseket. Egy kis élettörténet következik részemről, nem túl érdekes, de szerintem tanulságos.
24 éves vagyok, egy kisebb településen lakom és alig várom mikor foci van, mert annyira éhezem a focira, annyira imádom űzni minden szinten, kint pályán, teremben, gépen, konzolon egyszerűen bárhol. Ez az egyetlen dolog amire azt mondom, hogy MENJÜNK! bármennyire fáradt, álmos, éhes nem is tudom még mi vagyok, de sajnos amikor kimegyünk azt veszem észre, hogy 25-30 perc múlva a legtöbben leülnek mobilozni, cigizni, de 1-1 helyzet után amikor messzire megy a labda megállnak mobilozni meg beszélgetni perceket. Akik vesztésre állnak "nincs kedvem focizni" effektus, elhülyéskedik, kirugdossák a picsába, mert ők már "nincs kedvem" állapotban vannak. Lehet, hogy én azért élvezem, mert (és nem nagyképűsködésből) eléggé jól űzöm ezt az "ipart". Nem mondom, hogy elképesztő játékos vagyok, mert pl. cselezésben egyáltalán nem vagyok jó, amolyan Messi féle játékos vagyok. Alacsony, fürge, jó mozgáskoordináció, nem egy cselgép, max 1-2 testcsel, gyors megindulások stb. de úgy érzem bennem megvan az a plusz ami a többi külföldi játékos nagy részében. Az akarás, küzdés. Ha a gyengébb csapatba kerülök próbálom húzni a csapatot, nem pedig feladni, mert most gyengébbek vagyunk meg hátrányba kerültünk akkor kész menjünk facebookozni. Ez az ami a legtöbb magyarból hiányzik szerintem. Nem tudom amúgy, hogy a legtöbb magyar miért focizik. Hírnév, karrier, pénz? Pusztán ezek miatt sosem fognak megtanulni jól játszani szerintem, amit már korábban is említettem pont az a plusz hiányzik belőlük ami abból fakad, hogy a játék szeretetéért fociznak és nem pedig azért, hogy Ferrarijuk legyen meg külön parfüm márkájuk. Persze külföldön is vannak ilyen játékosok nem mondom, de szerintem arányaiban Magyarországon eléggé elkeserítő a helyzet ilyen szempontból.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De Gea 2019-ig hosszabbított a United-nél.
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #69396 üzenetére
Yess.. Mr Florentino elmehet a .. visszanyalt a fagylalt..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest