Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #62077 üzenetére

    A harci zebrákat a közösségi oldalakon írogató egyénekre értettem.

    Bár jól jött volna ha most botlik a Juve, én most nem akartam hogy kikapjanak. A Napoli majdnem olyan nekem mint a Lazio még a szín is egyezik, a zebrák között meg azért ott van két olyan játékos is Buffon és Pirlo akiket mindig szeretni fogok címertől függetlenül, na meg Chiellini akit már sajnálok is mert minden félében legalább egyszer kap egy turbánt :D már már védjegye, így kéne pályára lépnie.

    Engem nem érdekel ha nyer a Juve csak akkor ne legyenek kérdőjelek. Most sem szólok semmit a 3 pont miatt, mert ha nincs a Capitano (aki 38 évesen 1000x többet ér mint Destro és nem ránt ki a sz@rból egy szánalmas első félidő után) akkor egy döntetlennel is 2 ponttal menne a juve. Szóval veszítsen csak pontot a Juve, de ne a Napoli és a Lazio ellen. ;)

    Lesz még itt rangadó!

    + kis pletyka az olasz sajtóból: Még télen el akarjuk hozni [Luiz Adriano]-t.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák