Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz mvkly #212935 üzenetére

    Jajj de kis cuki polkorrektkedő, jól idomítva okítgatgató trendi írás a modernkori impulzusok, 'átadási' rituáléinak/a szükség adta befogadtatási bővítgetési struktúrának, a trendi nomenklatúrájának megfelelve - illetve mindezek összességéhez izzítva. ;] Persze ezeket kultúrális impulzusoknak leírva, természetadta kényszernek, történelmi szükségszerűségnek, amely egy fokozatosan bővülő, szépülő, gazdagodó szépsége a francia focinak és a társadalomnak (ahol ott bizony mindenki egy gyönyörű szép született francia) :C De persze dicső franciák hosszú még ez az út!
    A modernkori rabszolgatartás gyarmatokon nem létező jelenség, ahol sakkban tartják a pénzügyi intézményeket, függővé tesznek mindent és kilapátolják a nyersanyagot, vagy egyéb javakat.

    Egészen biztosan nem égnek a gépjárművek egy modernkori gyarmaton se, nincs sehol lincshangulat az ott élő 'őslakosok' és a franciák között.

    Az Algériai háború is egészen biztosan csak véletlen volt, csak azért mert nem értették meg a gazdag frania mibenlétet.
    De említhetnénk Haitit, Laoszt, Kambodzsát (Indokínai háború), Vietnámot, Madagaszkárt Guineát, Kamerunt, Tunéziát és Marokkót is.

    És fognak is még történni ilyenek. Abban igaza van a cikk írójának - igaz szivárvány ködbe rejtette - , hogy az általa említett természetes folyamatok valójában, vagy jelentős részben kikényszerített migrációk, neadj korábbi rabszolgatartásból eredtek és egykoron független népek elnyomásából, de most már lesz majd egy jelentős fordulat, ahol a modernkori migráció is még jelentősebben megjelenik a francia fociban, amiben még úgy sem lesz francia (hiába nyakatekerjük a franciát, mint olyat)

    Kár, hogy ez nem sport, nem labadarúgás, ez inkább már politikai/trendi történelmi kifestő (amivel a hübriszét simogatva próbál tévútra terelni minden gondolkodástól távol állót), vagy bármi egyéb - de úgy egészében ez itt inkább OFF :DDD (fociról nem szólt, csak arról, hogy 'ő bizony máshonnan jött, mint gondoltad' és Te ott! - Te ott bizony nem érted azt, hogy ki is az a fjanciaa!) Egy jól szituált önmosdatás.

    'Légyszi', az íromány második részében vegyük elő az U19-et vagy az U21-et... :DDD Izgatottan várom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák