- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #178850 üzenetére
...na hát igen: neki is gyorsan megtanultam a nevét főleg hogy fifa99 környékén nem nagyon adta még magyar adó a pl-meccseket és a 'pool-lal a gólok nagy részét Fowler-el rúgtam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szotyika77
aktív tag
Spanyol Király-kupa elődöntők:
Real Madrid-Barcelona.
Osasuna-Athletic Bilbao.Jó kis meccsek lesznek, kétmeccses párharcok, február-március-áprilisra jut 3 elklászikó. (2 kupameccs és 1 bajnokság.)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz szotyika77 #178854 üzenetére
Nah, ez se jön Madridba.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bandus #178848 üzenetére
#178846Richard az semmi nem volt... azt egy mezei Inter is bármikor megcsinálja. hogy egy maga alatt lévő Ajax-ot megver két szerencsés napon is
#178848bandus hogy keletkeznek a szurkolók??.. megmondom, hogy hogy keletkeznek a szurkolók. úgy keletkeznek a szurkolók, hogy először is vannak bennük olyan játékosok, akikre felfigyelsz. akik kurva jók, tetszik nagyon amit csinálnak, húzogatnak egyet kettőt hármat és beverik, és sztárokká válnak. mert személyiségek is.. és van ezekből több is. és alkotnak egy olyan csapatot, ami egyszerűen lekezd kurvára szimpatikus lenni. majd nemsokkal később már azt veszed észre, hogy imádod őket, amikor pályára lépnek és vágják a gólokat. tetszik amit csinálnak és ahogy csinálják, és amiben csinálják. tetszik a mezük, tetszik a címerük, meg.. minden
én az Ajaxot akkor kezdtem el imádni, amikor ütötték a fradit. meg.... a világot. a barcát meg akkor, mikor elkezdték televágni hollandokkal
és a hollandokat mikor? azt már nem tudom.. azt csak szimplán örököltem, génszinten
na de tessék, ott van ni [link] nna ez, ez igen. ezt simán el tudom már fogadni, hogy valaki akkor oké, innenstől, csak ez az ember, meg a csapata
: ))
de egy ilyen kis kósza, szélösszefújt bajnoki címtől, ne már... ne legyünk már egyből délolasz fanatikusok
mondjuk a pizzájuk az király. az tény[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Joao Canceló -> Bayern?
-
Ringman
nagyúr
[link]
Reasons for Juventus punishment and the appeal have been published:
"Juventus have committed a serious, intentional, repeated and lengthy offense of the rules.”
“Unequivocal interceptions and evidence relating to interventions to hide documents or even manipulate invoices.”They’ve also clarified why juve have been punished and others haven’t:
Juve made systematic illegitimate deals.
The deals are on more than one balance report and not just one as for many other clubs.
Clear evidence found for false values of players on the balance sheets.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #178862 üzenetére
ebből amúgy nem lehet közben büntetőügy is? (adóügyi vonzatra gondolok)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #178856 üzenetére
Halvány gőzöm nem volt semmilyen klubról amíg 2000-ben a nagybátyám le nem ültetett egy EB meccs elé, amin történetesen Totti is játszott...
Utána minden fontossá vált ami Totti, előbb az Azzurri, majd aztán a Roma is, bár a 2001-es Scudetto még nem is jelentettt olyan sokat akkor, csak Totti miatt. Elkezdtem nézni minden sportújságot, ha megjelent, az első utam hazafelé az újságoshoz vezetett.
Közben történelmileg is beleszerettem Rómába, rengeteget olvastam tanultam róla és egyre jobban belémivódott az AS Roma szeretete, már volt Rómás Totti mezem meg minden.Persze közben tudomást szereztem ilyen nevekről, mint Bergkamp vagy éppen Figo, Ronaldinhot is nagyon megszerettem, stb stb fel sem tudnám sorolni, de Totti és a Roma már más szinten volt, persze Tottinak lett nálam egy más jelentősége is, de ez nem erre a fórumra való, de a lényeg hogy nekem igazi példakép lett, foci közben is próbáltam másolni.
Valahogy Nedved nem érdekelt, azóta sem értem, poszterem is csak azért volt róla mert kétoldalas nyomtatás volt...
Az angolokat sosem bírtam Beckhamen kívül, ahogy a németeket sem, pedig a nagybátyám az olaszok mellett a mannschaftot kedvelte, de miután elindította a foci iránti érdeklődésem legalább azt is megtudtam hogy a becenevemet amin ő szólított Roberto Baggio után kaptam tőle.Sok kupát meg tele vitrint nem kaptam, de sok mást igen, történetet, hagyományt, szép emlékeket (pl párom születésnapján történt a 3-0 a Barca ellen a BL-ben), újabb példát De Rossival és most Pellegrinivel akik más habitusú emberek de a szenvedélyük ez a csapat és ha más nem jutna a Rómának, ennek akkor is örülni tudok.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
Monza President Silvio Berlusconi jokes he ‘already received 100 calls asking me to stand by my word’ after his bawdy pledge to provide the team with ‘a bus full of wh***s’ if they beat Juventus. [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #178864 üzenetére
nekem '98ban volt ez a pillanat, amikor Owent először láttam asszem a megasport újságban volt róla egy A3 méretű poszter, ami évekig a szobám ajtaját díszítette... neki a 'poolban kellett volna maradnia a madridot nagyrészt ezért nem kedvelem, mert elvitték és elrontották
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #178866 üzenetére
Gondoltam nem érdekel túl sok fórumtársat, hogy honnan ered az én szurkolásom és amúgy is hosszú...
Topikgazda még on-ba tehetné, én az összefoglaló miatt azt hittem te vagy az.
----
Közben újra összejött a Roma ütős középpályája, csak most más a szerep.
Sok sikert újra együtt![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178869 üzenetére
Közben újra összejött a Roma ütős középpályája, csak most más a szerep
piálni fognak?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #178868 üzenetére
...ha Darwin csak fele ennyire érezné a kaput, mint Owen a 'pool-os időszakban.... az 5. nagyon komoly, hogy nem is néz a kapura és úgy behúzza a rövidbe... na meg a 2. a Benfica ellen... már ifiként is magasan döntött minden rekordot... asszem Ian Rush volt, akinek előtte kiemelkedő eredményei voltak, de mind nyugdíjazta
-
Richard!
addikt
Alves rip: [link]
Az idiótájaMa kezdődik életed háralévő része
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #178870 üzenetére
...meg cigizni.
Amúgy a cél az elmozdulás a kiesésveszélyes helyekről, ha pedig sikerül elérni a Serie B playoff negyedöntőket felőlem pukkanhat a prosecco.
Rómában Ninja többet tett a pályára cigisen piásan egy éjszakai klubból kivergődve, mint pár másik játékos együttvéve. Nála soha nem láttunk alibijátékot, de tudom nyilván az interisták másképp látják őt, ott már nem volt ugyanaz, elfogyott a motiváció miután az a kopasz köcsög Monchi kitette pedig neki tényleg a Roma volt az álmai csapata ahogy el is mondta, ő volt az akit a több pénz sem érdekelt mondván így is pont elég jól él.[ Szerkesztve ]
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz bandus #178848 üzenetére
Így a divatszurkolók keletkeznek, hogy akkor kezdenek el drukkolni egy csapatnak ha megnyer valamit.
(ha utána is kitart a választott csapata mellett, amikor nem megy nekik annyira, akkor még sem divat)Amúgy nem biztos, hogy eredményesség (bár manapság sajnos így van) miatt kezd el szurkolni valaki egy csapatnak.
Lehet az egy szép stílus, vagy ahogyan azt sokan írták, kedvenc játékos miatt.spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz BenHans #178864 üzenetére
Nekem egy válogatott játéka tetszett meg (jó régen) és azért kezdtem el nekik szurkolni, majd közülük választottam kedvenc játékost és ahova igazolt, annak a csapatnak kezdtem el szurkolni, tök mindegy, hogy nyertek-e valamit vagy sem, sőt egyszer másodosztályba is kiestek, az se számított!
spacetime
-
DeathAdder
veterán
Chelsea are closing in on £115m deal for Enzo Fernández and could make late push for Moises Caicedo tomorrow. Arsenal in for Jorginho.
Sean Dyche -> everton (oda sem nyerni fogunk járni)
Everton -> Gallagher bid 40+5m
Zijes -> pizsi tárgyalnak
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #178878 üzenetére
ez már az ffp-kompatibilis átigazolási politika?
-
addikt
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
pekoka
tag
Mondjuk, a Twente játékosa is, ahogy utána vágja a labdát.
[ Szerkesztve ]
O->-<
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #178878 üzenetére
Gallagher -> Everton?
...oké, én mantráztam már régóta, hogy jöjjön Liverpoolba, de ne arra a retkes kék felére már
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #178889 üzenetére
A PL meg az arabok, ne legyél kirekesztő.
-
IreN!CuS
őstag
válasz szotyika77 #178854 üzenetére
Insert giga okados fej - műringyo érában megutáltam a sok el klászíkot
Döntőben elég lett volna a szar hosszabbításos meccsSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
addikt
12m£ Jorginho.
Nem örülök.Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest