- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #171949 üzenetére
Nuno Gomes? ő ugrik még be 20évvel ezelőtti portugál válogatottból, hogy jó játékos volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #171944 üzenetére
Bár az átlag feletti játékintelligencia még nem predesztinálja a sikerességre edzőként.
Lampard se futott be
ez jogos, nyilván csak intelligencia nem elég hozzá, valószínűleg törökként gündogán sem lesz egy sztáredző, aztán ki tudja.. de az biztos hogy ma topfodballban az egyik leg-játékintelligensebb az aktív játékosok közül
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz Citroware #171926 üzenetére
Szorgalmas kis játékos volt Olaszországban és a barcában is.
Nyílván nem véletlen szerepelt 94 és 98 as vb -en és a 96 os eb - n.
Pedig az is egy nagyon jó kis spanyol csapat volt, csak hát akkor tájt több jobb csapat is volt náluk.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
válasz venember83 #171955 üzenetére
Talán még igaz is lehet csak az a baj ezekkel az álom csapatokkal hogy a 60-70 es évek játékosai teljesen elvannak felejtve de ez nagyrészt igaz a 80 - as évekre is lassan.
Akkor is voltak kiváló olasz játékosok.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Peterhappy
őstag
válasz Phoen|x #171957 üzenetére
Profi.
Ha lenne végre totyik foci és megjelenne GJ, üsse kavics, jöhetna a csapatomba.@Pekoka: Én nagyon félek az Arsenaltól, eddig túl szép, ami történik. 2-6. helyig szerintem bármi lehet, nagyban befolyásolhatja a bajnokságot, kinek hogy térnek vissza a játékosai a VB-ről és mennyire kerülik el a sérülések.
A 'pool-tól én várom a feltámadást és szerintem meg lehet a dobogó nekik, a Spurs mindig sötét ló, a Chelsea és a MU óriáspassz, meglátjuk hogy érik be az új edző munkája.
Mindenesetre Arteta-é kezd, fasza kis fiatal Arsenal verődött össze megint, már-már Wenger-t idéző csapat ez (játékra és eredményességre is), szimpatikus, sokra hivatott gárda. -
Soulfly842
addikt
Az a Sevilla, hogy zuhant ekkorát?
5 pont, majdnem kieső helyen áll a spanyol bajnokságban..
Az biztos, hogy az utóbbi hosszú évek egyik legjobb igazolása volt nekik.
-
bandus
veterán
válasz venember83 #171955 üzenetére
mondjuk nem nagyon tudok elkepzelni csapatot akit ok ne tudnanak megverni Talan egy platini beferhetne valahova. Meg davids esetleg gattuso helyett seedorf?
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
atee_13
őstag
megvan miért ilyen szar a VAR
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #171929 üzenetére
Csabi apo kinevezese azert elegge sokkolo. Van neki 98 meccse a spanyol harmadosztalybol, erre megkapja a vilag 20. legertekesebb keretet.
En meg atveszem Bognargyuritol az MTK-t, mert miert ne.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
DeathAdder
veterán
válasz viharhozo #171966 üzenetére
nem kivételes eset azért, örök vita hogy mi a jobb ha felépíti magát (ahol ha bukik nem nagyon van felfelé) vagy azonnal kap legalább egy topbajnokság középcsapatot, vagy topcsapatot (ahol ha megbukik nem biztos hogy kap még lehetőséget)
az viszont érdekes hogy a bl győztes edzők általában nem gyakran vannak sokkal 50 felett, kivétel jupp, saf, carlo aki így hirtelen beugrik
ha valaki nagyon top edző akar lenni annak nem biztos hogy belefér alsóbb osztályokban éveket eltölteni, aztán lassan fel a létrán, klopp erre kivétel, ő is már az idősebb bl győztes edzők közé tartozik, valami 52 volt talán
na meg azt mondják (még pep is) hogy az edző hozzáadott értéke 20-30% maximum (szerény, ezt azért vitatom), aztán ott a tekintély, a játékosokkal való bánás, a kommunikáció meg az istentudja még mik
-
Ringman
nagyúr
kapuban: Andre Onana, mi történt?
szerk:
[link] DD[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #171970 üzenetére
"(még pep is) hogy az edző hozzáadott értéke 20-30% maximum" - labdabirtoklásban
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
most nézem, hogy city meccs van és Haaland még nem szerzett gólt félidőig? eddig tartott a menetelés?
...aztán összekapja magát és vág 2-t a folytatásban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
végre:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
na, jöhetnek a Haalandos kommentek is: nem csak Darwin hagy ki ordító ziccereket... Haaland 5méterről 1000%os helyzetben rúgott előbb luftot 150 milliós játékos... persze
-
Peterhappy
őstag
válasz mephi666 #171976 üzenetére
Eddig sem tudta felvenni a PL ritmusát, de valószínűleg Ő fejben már a Realban van, nem csodálkoznék, ha a következő meccsen már a kispadon találná magát.
Viccezést félretéve, a srác a puszta jelenlétével életveszély a kapu előtt, gól és gólpassz nélkül is fixen leköti a védelem figyelmét, simán helyet biztosíthat így a csapattársaknak.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #171979 üzenetére
...sejthető volt KDB oké hogy nem közvetlenül gólpasszt adott, de erősen kellett ehhez is
ui: angolok akkor nyernek eb/vb-t, ha valahogy lepapíroznák hogy a Leeds-i születésű Haaland az ő keretüket erősítse... mi kellene ehhez? láttunk már pl Podolskit, aki egyik tornán a lengyel válogatottat erősítette, majd utána a németet... (mellesleg, ha Haaland ilyen kupára vágyik, máshogy soha nem lenne esélye a norvég válogatottal)
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Chelsea 3-0 Wolves
Sima lett végül, sok hiányzója volt a farkasoknak, még az edzőt is kirakták így az ifik edzői dirigáltak.
Kezdőnket meglátva azért voltak kétségeim, Potter rotál keményen, mer cserélni, nem úgy mint tette ezt Tuchel. Profi játékosok, de a védelem szívhat rendesen, szerdán 5 védőzünk, szombaton 4 védőzünk. Szerdán megint 5 védőzni fogunk tuti.
Helyzetkihasználásunk gyenge volt, de a farkasok védelme kompenzálta szépen.
Adamán meglepőtem, hogy visszakerült a Barcától, de el is felejtett focizni.
Szerintem a MOTM: Gallagher volt, rengeteget küzdött. Mount se volt rossz, plusz 2 gólpaszt kiosztott. Koulibalyt még mindig nem tudom hova tenni, egy csalódás látni a produkcióját, tudva, hogy évekkel ezelőtt meg akarta szerezni fél Európa őt a Napolitól. -
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #171982 üzenetére
...mondom én, hogy Gallagher kurvajó pár hete ebayen elkezdtem licitálni egy CP-s dedikált mezre, mert ft-ban 5ezer körül állt a végéig... úgy voltam vele, hogy fontba átváltva 12ezret rárakok... 30-40közt elvitték
...ezt a Milan-Juve meccset szerintem azért rakták 18:00ra, mert gáz lenne este 11kor ébresztgetni az elaludt szurkolókat ébresztgetni
-
addikt
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #171981 üzenetére
ISTENEK
pláne,hogy szünetbe vezetünk !!!
-
viharhozo
addikt
Datsyuk: ha Bellingham rug kettot a masodik felidoben, utana azert szabad nekunk egy kicsit birozni?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #171986 üzenetére
1. félidő vége felé kezdtek felébredni, utána már alakult a meccs sokat...
#171988: karácsonykor már tuti nem ő viszi a válogatottat szerintem orbitális lebőgés néz ki nekik a vb-n... irán-usa-wales a 3 csoportellenfél... irán ellen villoghatnak, usa már kemény dió... wales meg? kijön Bélának egy jobb nap és bevarr nekik kettőt Williams meg a társaival levéd mindent
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
artúr megsérült, műtét -> 3-4 hónap off
ki gondolta volna hogy így járnak egy rohadt sérülékeny játékossal, aki azért lett hozva hogy a kidőlt középpályásokat helyettesítse
-
drachoHUN
senior tag
#Allegriout
Forza JUVE!!!
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #171990 üzenetére
...mondom én, hogy középre egy Gallagher kaliberű agyonüthetetlen jómunkásember kellene, akivel stabilan lehet számolni... nem üveglábú Keita, AlOx, Arthur, aki ha ballábbal kel ki az ágyból, attól lesérül fél szezonra
iderakom Gallagher injury history-ját:
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Sergio Ramos has been sent off for the 28th time in his career.
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #171995 üzenetére
...a city győzött... Haaland gólt lőtt... Juve kikapott... Ramos piros... az ég kék... a fű zöld... jóccakát mindenkinek
-
mephi666
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #171995 üzenetére
Remelem idovel kiderul mit is mondhatott.
De a LigOnt nezve semmi meglepo nem tortent, hogy azon a meccsen is megvillant a piros.
A mai meccsekre is lehet rakni egy osszesitett piroslapszamok 4.5 overt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #171990 üzenetére
Azért remélhetőleg megkönyörül rajta a Pool, s nem küld el egy sérült játékost. Csak van bennük emberség...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest