Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Soulfly842 #151711 üzenetére

    Az a vicc, hogy a hírek szerint a FIFA tudott a kezdeményezésről sőt támogatta, csak nem azt ami végül lett belőle Perezék által.
    Patthelyzet, ami nem aktív azért nem lehet büntetni, 9 klub pedig aláírt egy megállapodást az UEFA-val, hogy részt vesznek a reintegrációjukban és elfogadják a BL reformot.
    Flóris fenyegetőzhet meg nem nevezett vagy még ki nem talált szankciókkal a kilépőknek, mert nem tekinti hivatalosnak a kilépési kérelmüket, de innentől viszont buktavári van, mert az UEFA egyezség köti őket.
    Egy madridi első fokú jogorvoslati kérelem pedig kb annyi mint egy léleksimi a maradék háromnak, mivel csak azért nem szankcionálhat az UEFA mert szerencsére nem lett belőle semmi, ellenben ha megalakul és abban vesznek részt az már más lapra tartozik.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák